logoImpact EST nr. 871 - 15.05.2021

Deputatul demisionat, avocatul Mihail Boldea, a făcut o mutare de şahist, crede el. Demisionând din meseria de deputat pedele, ca simplu avocat iată că scapă de a fi judecat direct de ÎCCJ şi ajunge la instanţa Curţii de Apel Galaţi. Sigur că e doar o socoteală disperată, căci nu cred că DIICOT-ST Galaţi nu va cere strămutarea dosarului la o altă curte de apel din ţară. Sursele noastre din interiorul Arestului IPJ Galaţi ne-au transmis că Boldea, din „copilul teribil al justiţiei gălăţene”, a devenit copilul teribil al arestului! Un element este dat de clemenţa temnicerilor care i-au dat dreptul să-şi aleagă colegii de cameră şi o celulă cu doar trei paturi, un altul este acela că el are dreptul să stea cu uşa larg deschisă la cameră şi să circule liber pe unde pofteşte în colivie şi al treilea element este dat de procurorul-şef al DNA-ST Galaţi, Gh. Ivan.

Iată: surse certe pe care le deţinem şi pe care le-am perceput personal, atestă cu certitudine şi în mod inextricabil că în 85 de zile petrecute în arestul IPJ Galaţi, deputatul pedele demisionar a mers în biroul lui Gh. Ivan de 58 de ori! Ne întrebăm retoric, pe banii cui, căci o astfel de deplasare cu duba şi cu pază costă între 300 şi 350 de lei. În 10 şedinţe de audiere nu puteau fi lămurite aspectele denunţate de Boldea ? A dorit şeful DNA-ST Ivan să mascheze propria calitate de infractor- a săvârşit infracţiunea de favorizarea infractorului, dacă nu pe cea de complice – la infracţiunile de înţelăciune, în cele 58 de audieri? Prin audierile realizate, a dorit să-şi creze un alibi cu privire la propriile fapte?

A încercat să-i acopere pe Matei Oprea şi pe Valentina Cojocaru pentru a accesa gradele universitare?

În ediţia viitoare vom prezenta lunga listă a procurorilor şi judecătorilor interceptaţi de către Ghiţă Ivan (aşa îl alintă şeful său Papici, de la DNA-Structura Centrală!), în scopul vădit de a-şi subordona, şantaja şi domina organele de stat din domeniul Justiţiei, de pe raza Curţii de Apel Galaţi. Ca întotdeauna, o vom face cu acte.

Gelu CIORICI 19 - octombrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...