http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 11.08.2022

Începând de luni, cei şapte membri penele ai Consiliului de Administraţie al AFDJ au accesat programul guvernamental „Litoralul pentru t(h)oţi”, prima mare acţiune care le va ghidona existenţa celor câteva zile de stat cu dânsa în sus pe nisipul aleilor de pe plaja Sulina, fiind chiar coliziunile din ultima parte a acestei fraze, cu tot cu tautologii!

Aşadar, cei şase din AFDJ Galaţi, urmaţi de directorul Suciu din Ministerul Transporturilor, s-au îmbarcat în câte limuzine ale Regiei a vrut Sulina lor şi au descins la Tulcea încă de duminică. Aici au decontat masa şi şpriţul la Hotel Delta, apoi şi-au făcut siesta şi s-au răcorit cu vinuri dobrogene pe şalupele AFDJ cu care au navigat către locul de muncă, dimpreună cu liderii de sindicatului Farul Stins.

Aici, în Sulina, şeful de ceremonii Lupu Nelu, boss de neclintit peste Căile Navigabile Sulina,i-a întâmpinat cu majorete în care peneliştii care jefuiesc Regia Autonomă de stat AFDJ au întins în ele cu pâine ca-n sare! Vă daţi seama ce de emoţii pe-alde Pituş, cunoscut şi ca MR Cristea, director general al AFDJ, pe de-alde Alexandros Papastratos-Galiaţatos, pe de-alde viveliderul de sindicat Cosmin Apostol, Manea or Georgică Scarlat… Păcat că nu l-au luat pe şeful lor Victoraş, dar pun pariu că-i vor aduce o coadă de sturion şi un sac menajer de tip Ecosal plin cu icre foarte închise la culoare. În acest sejur guvernamental pe bani publici vor fi efectuate excursii de orientare turistică printre ceilalţi pelicani din Deltă, pe la farul vechi şi farul nou şi, desigur, o ieşire la marea cea mare, cu peronul pe stânga-dreapta, ca-n USL!

Grigore CORBU 26 - mai - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...