logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

 Multe monstruozităţi arhitecturale ne-a fost dat forţat să vedem, mai ales din 1990 încoace. De aia, nu întâmplător, am tot spus şi discutat cu preşedinţii trecători pe la şefia Ordinului Arhitecţilor Galaţi să-i oblige pe arhitecţi să-şi afişeze o plăcuţă de identificare pe clădirile pe care le realizează.

Aşa i-am putea evita pe aceşti cârpaci care îşi fac oprofesia de râs şi ne siluesc ochiul, transformând urâtul, chiciul într-o nouă estetică. Sigur că există şi o estetică a urâtului, dar în literatură, nu în arhitectură.

Sigur că arhitectul se poate apăra argumentând că a venit la el un nimeni cu bani şi i-a comandat o viloaică prin care să fie nevoit să umble cu busola. Păi pe un astfel de târtan, de tractorist de asfalt, dacă îl întrebi cam cum şi-ar dori să arate viitoarea lui vilă, îţi va spune că trebuie să fie mai mare ca a lui cutare sau cutare şi, iată, de sacul ăsta cu bani.

O monstruozitate de colecţie, în sensul celor de mai sus, ni se pare a fi şi castelul medieval din râpa Ţiglinei, edificat de către Mugurel Dima-WBC. Eram pe terasa-parcare a Kaufland 3. Şi deodată ochiul îmi este violentat de o bâzdâganie cfare stă CA CASTELU-N CĂRARE. Desigur împrejur sunt construite tot felul de magherniţe, semn că supuşii castelanului sunt sărăciţi şi rupţi în cur de câtă pază şi protecţie îşi iau.

Iată, lăsăm acum fotografia să vorbească şi vă rugăm să ne trimiteţi şi voi mostruozităţi pe adresa geluce@yahoo.com.

20 - iulie - 2013

2 Responses so far.

  1. Mariana spune:

    Super

    • CONSTANTINESCU STRIHAN spune:

      Nu sunt mirata de articolul sus mentionat, am vazut ce calitatea de om este de cand este vecinul meu in strada Roma nr.25, sector 1 Bucuresti. Un poltron , lipsit de sentimentul onoarei, impreuna cu acesta femeie Petrita care face numai prostii. A reusit in urma incercarilor de estorcare a tuturor vecinilor din imobilul sus mentionat sa dea bir cu fugitii intr-o alta locatie, pt. asi pierde urma. Bietul de el sta cu picioarele-n gropa dar vrea vrea avere nemuncita.Uita Bucuresriul nu este strda Cezar din Galati, care deasemenea si-a construit un chici oribil,aratand cine este, maltratand niste batrani cu ajutorul tiganilor pana au murit. Norocul nostru ca l-am bobit eu si sotul meu arhitect de meserie si o mare personalitate in domeniul arhitecturii. Cat de copii lui stiu sa apese pe acceleratia masinilor luate la mana a doua si sa fumeze plante.( niste ratati). Cine vrea sa stie adevaral sa vina la etajul 2 in strda Roma nr.25, si v-a afla lucuri scabrose despre aceasta familie ..V. STRIHAN

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...