logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

Captain AquafreshPeste 1500 de gălățeni au primit gratuit periuțe de dinți noi în cadrul Caravanei “Rabla pentru Periuța Ta”

Galați, 25 mai – Peste 1500 de gălățeni au participat astăzi la o nouă ediție a Caravanei „Rabla pentru Periuţa Ta”, parte din campania ”Zâmbeşte România”, ce a avut loc în Zona Casei de Cultură. Oamenii au adus de acasă periuțele de dinți vechi pentru a primi gratuit, în schimb, altele noi, precum și cupoane de reducere de până la 20%1 pentru 3 tipuri de paste de dinți, din gamele Sensodyne®, Aquafresh® sau Paradontax®, care sunt valabile tot anul, în rețelele magazinelor Cora și DM și în lanțurile de farmacii Catena, Centrofarm, DONA, HelpNet, SensiBlu, Ropharma (în toate punctele de lucru ale acestora din România).

Caravana „Rabla Pentru Periuța Ta” a ajuns până în prezent în București, Bacău și Constanța și va continua în Timișoara (sâmbătă, 6 iunie, în parcarea Iulius Mall) și Alba-Iulia (duminică, 7 iunie, Parcul Unirii).

În cadrul ediției de la Galați, oamenii au stat de vorbă și cu un medic specialist în sănătatea orală, care a oferit sfaturi și informații utile pentru îngrijirea corectă a dinților.

Cele mai întâlnire probleme la gălățeni sunt cele cauzate de o igienă orală defectuoasă. Un periaj incorect sau chiar insuficient poate duce la probleme gingivale, carii, chiar pierderea dintelui ca să nu mai vorbim de efectele imediate cum ar fi respirația urât mirositoare. Schimbarea periuței la trei luni de zile ne ajută să prevenim foarte multe probleme pentru că o periuța veche are foarte mulți microbi adunați, iar perii tociți strică smalțul”, a declarant medicul stomatolog din Galați, Daniela Mușat.

Cei mai tineri vizitatori au avut ocazia de a-l întâlni pe Căpitanul Aquafresh și de a se antrena pentru echipa lui de supereroi.

Caravana ”Rabla pentru Periuța Ta” se află la a 3-a ediție și face parte din campania educațională ”Zâmbește România”, desfășurată pentru o mai bună sănătate orală, cu susținerea Sensodyne®, Aquafresh®, și Parodontax®.

Românii au la dispoziție peste 1.100 de cabinete stomatologice în toată ţara care oferă consultaţii sau detartraje gratuite până la finalul anului. Oamenii sunt invitați să caute cabinetul stomatologic cel mai aproape de casele lor, din lista disponibilă pe www.zambesteromania.ro.

Ultimele statistici arată obiceiuri ușor mai optimiste: românii își schimbă periuța de dinți o dată la 1,5 ani, față de 2 ani (datele anterioare)

Inițiativa „Rabla pentru Periuța Ta” promovează obiceiurile corecte de igienă orală, ca răspuns la statisticile îngrijorătoare cu privire la sănătatea dinților românilor.

Potrivit celor mai recente studii de piață2, care analizează obiceiurile de igienă orală de pe parcursul întregului an 2014 din perspectiva consumului, un român își schimbă periuța de dinți o dată la 1,5 ani, deși medicii stomatologi recomandă schimbarea periuței de dinți o dată la 3 luni. În Europa, 77% dintre germani respectă această regulă și își schimbă periuța cel puțin o dată la 3 luni.3

La nivel rural, obiceiurile stagnează: românii în continuare își schimbă periuța de dinți numai o dată la 10 ani.

Deși cifrele de consum sunt ușor mai optimiste față de anul anterior, aceste rezultate indică în continuare o igienă orală precară a populației şi apar în contextul în care românii recunosc importanţa rutinei de igienă dentară dimineaţa şi seara, declarând că totuși nu își periază dinții de două ori pe zi.

 Despre Zâmbește România

Campania Zâmbește România a fost dezvoltată în 2012 de GSK Consumer Healthcare, și brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® și Corega®, cu ajutorul specialiștilor în igiena orală, pentru a facilita accesul la educație şi la prevenţie, în vederea îmbunătăţirii sănătăţii orale în rândul populației din România. Proiectul face parte din Platforma Europeană pentru o Sănătate Orală mai Bună (BOHEP), amplă inițiativă europeană lansată în 2012. Mai multe informații, sfaturi privind sănătatea orală și harta cabinetelor medicilor dentiști disponibile pentru consultații si detartraje gratuite sunt disponibile pe platforma online www.zambesteromania.ro și pe pagina www.facebook.com/zambesteromania.

Despre GSK Consumer Healthcare

GSK – unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din lume,, al cărui portofoliu are la baza o substanţială activitate de cercetare şi dezvoltare. GSK se dedică îmbunătăţirii calităţii vieţii oamenilor, ajutându-i să realizeze mai multe, să se simtă mai bine şi să trăiască mai

mult. În România, obiectivul nostru este ca, prin tot ceea ce facem, să contribuim la creşterea speranţei de viaţa a românilor şi a calităţii vieţii acestora.

GSK Consumer Healthcare creează prima și cea mai performantă companie de Fast Moving Consumer Healthcare, la baza căreia stau știința și valorile. Compania activează în peste 100 de piețe din întreaga lume și vinde peste 2 miliarde de produse pe an.

În România, GSK Consumer Healthcare face parte din grupul de companii GSK, cu o tradiție  puternică pe piața locală, de peste 25 de ani. Portofoliul său include mărci bine cunoscute precum ParaSinus®, Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax®, Panadol®, Voltaren® si Theraflu®. Compania este un ambasador al igienei orale și inițiatorul proiectului educațional Zâmbește România, care are ca scop atragerea atenției asupra importanței prevenției și igienei orale în România, prin implementarea de acțiuni pe termen scurt și lung.

* În limita stocului disponibil per oraș

**Cuponul de reducere este valabil în rețelele magazinelor Cora și DM și în lanțurile de farmacii Catena, Centrofarm, DONA, HelpNet, SensiBlu, Ropharma (în toate punctele de lucru ale acestora din România) în perioada 16 Mai 2015 – 31 Decembrie 2015 și poate fi folosit pentru achiziționarea produselor: pastă de dinți Sensodyne Complete Care 75ml, pastă de dinți Aquafresh Complete Care 75ml sau pastă de dinți Parodontax Fluoride 75ml.

1 Estimată având ca referință prețul recomandat de vânzare, fără TVA.

2 Studiu realizat de Nielsen, în perioada ianuarie – decembrie 2014, România

3 Studiu IPSOS – Europa, iulie 2012, efectuat pe 3.504 respondenți din 7 țări europene

29 - mai - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...