logoImpact EST nr. 850 - 30.11.2020
logo

logo

La examenul de admitere din acest an la Institutul Naţional al Magistraturii, organizat în perioada 5 iulie – 27 octombrie 2016, au fost admişi, după prima probă, 312 concurenţi, din 2647 de înscrişi. Pentru acest an sunt 200 de locuri pentru auditori în justiţie, dintre care 130 de locuri au fost alocate funcţiei de judecător iar 70 de locuri pentru procurori.

După primul an de studii, auditorii pot opta, funcţie de mediile obţinute, pentru funcţia de judecător sau pentru cea de procuror. Aşadar, doar 312 candidaţi au reuşit să obţină după prima probă peste 70 de puncte, ceea ce le-a permis accederea în examenul propriu-zis. Printre cei 193 de inşi declaraţi admişi, doar cinci sunt gălăţeni.

Îi rugăm pe cei cinci, pe care îi şi felicităm pentru onoarea adusă Galaţiului, să ne scrie la comentarii sau pe email geluce@yahoo.com, unde au absolvit facultăţile de drept şi dacă este vreounul de la cele două universităţi locale.

Şi acum, iată lista: l. Matei Cîrstoiu – media 8,485; 2. Mirela Gorga-Ginghină – 8,253; 3-Tiberiu Bodor-Ionescu – 7,633; 4. Andreea Toma – 7,578 şi 5. Alexandra-Alina Trif – 7,225.

 

(Lector) 11 - noiembrie - 2016

One Response so far.

  1. Justitiarul spune:

    Matei Cîrstoiu a fost studentul profesorului universitar doctor, procuror Gheorghe Ivan, de la Universitatea ,,Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice. La lucrarea de disertație i-a pus nota 10.
    Profesorul Gheorghe Ivan i-a predat ,,Drept penal. Partea generală” și ,,Drept penal. Partea specială”, discipline cerute la admiterea la Institutul Național al Magistraturii (INM).

    ,,Vreounul” nu este în Dicționarul explicativ al limbii române (DEX) și nici în alte lucrări dedicate gramaticii limbii române, ci ,,vreunul”.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Lungul drum al Româ

Mulţi români uită că aderarea în 2007 la Uniunea Europeană ...

Ambasadorul SUA la B

Un colaborator din SUA al Impact-est, gălăţean get-beget la origine, ...

Situaţia sectorului

Ministrul Adrian Oroş a participat la şedinţa de lucru organizată ...