logoImpact EST nr. 867 - 21.04.2021

Durere mare, jale cât cuprinde, dar vorba cuiva „de haram au fost, de haram s-au dus” bănişorii, averea, unui mare Boss gălăţean. Omul nostru, căruia nu o să-i dăm numele (cine ştie cunoaşte) a muncit, a învârtit, s-a „învârtit”, s-a uns politic, s-a cocârjat până a făcut o avere estimată undeva la 25-30 de milioane de euroi. A început cu afaceri la turci, de la chiloţi şi până la boni-bom, mai apoi a vândut locomotive în SIDEX, a cumpărat ca sinecură de partid fabrici şi uzine, de care mai apoi s-a ales praful şi pulberea, de altfel ca la majoritatea celor care au primit din partea politicului feliile mari din averea poporului român.

Acum, ne este şi coleg, ori în atare condiţii trebuie să avem grijă cum scriem, că e păcat să dăm cu rahat chiar dacă omul a intrat în mass-media cu de-a sâna, la comandă, la ordin, că vorba ceea: de unde iei trebuie să mai şi dai!

Prin târg circulă zvonuri că obiectul muncii cu pricina, adică, cu scrisul, a devenit un cartof tare fierbinte în poala patronului, întrucât afacerea nu este afacere, adică profitul nu prea există. Ori fără dividende, trebuie să bagi mâna în buzunar, care buzunar după cum spun gurile rele e rupt şi gol.

Pe la terasele de fiţe ale Republicuţei, se jură lumea că ştie cum şi de ce s-a ajuns la acest necaz, iar noi suntem datori să punem flaşneta în funcţiune şi să difuzăm zvonul cu pricina.

Neinspiraţia şi plasamentul ales greşit l-au adus în situaţia în care alţii şi-ar fi pus pistolul la tâmplă.

Necazul se numeşte CIPRU. Vă spune asta ceva? Dar CIPRA LIBERĂ?!

Robin Hood 11 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...