logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Suntem în măsură să vă prezentăm ultimele golănii produse în Republicuţa noastră sub comanda Primarului Marius Stan şi a găştii de indivizi aduşi de aiurea care îl înconjoară, constituiţi în grup infracţional organizat.

Desele exemple publicate în ziarul nostru, documentate şi argumentate, nu pe supoziţii, cu privire la jaful ce se producela Primărie, ar fi trebuit să declanşeze tot atâtea anchete, ori acest lucru nu s-a întâmplat.

De aceea ne vedem obligaţi să afirmăm că aici la noi, în Galaţi, nu avem şi nu funcţionează instituţiile statului, precum DNA, DIICOT, SRI şi altele, ba mai mult chiar că, acestea, împletite cu Justiţia – mostră sublimă de cumetrie, sunt într-o dulce frăţietate în a acoperi infracţiunile şi jafurile penale puse la butoane în Primărie şi nu numai.

Cum se explică astfel faptul că la noi, în douăzeci şi doi de ani nu a căzut capul nici unui peşte mare, baban, om politic, conducători de marcă din administraţie etc. Să ne spună ei, alde IVAN sau CEAFALON sau… cum dracu în toate judeţele din ţară au căzut capete grele, la vârf, de primari, prefecţi, preşedinţi, deputaţi, senatori şi tot neamul lor, cu exemplificare în mass-media, iar aici la noi nu se întâmplă NIMIC. Adică, noi nu facem parte din România? Suntem aşa într-un falanster, chibuţ sau ce? Sau poate că facem parte dintr-o lume paralelă şi nu realizăm acest lucru.

Douăzeci şi doi de ani s-a furat pe rupte şi  s-a încălcat legea aşijderea. Curtea de Conturi, Poliţia, mass-media, alte instituţii, sesizările oamenilor, tot au dat materie primă DNA-ului,  DIICOT-ului, Parchetelor, dar degeaba. La noi au fost prinşi guvizii, pleava, restul nu sunt de nasul şi talia celor enumeraţi mai sus care, din păcate, în dulcele stil dâmboviţean sunt menţinuţi pe funcţii, sunt evidenţiaţi pentru lupta împotriva infractorilor de tot felul. Zău? De aceea oraşul acesta a ajuns de râsul curcilor şi nu a plătit nimeni, nu a dat nimeni seamă pentru dezastru, pentru ciuma prăvălită asupra noastră.

Iată, suntem în posesia a noi dovezi „legale” de jaf la drumul mare, de şmen, de prăduială a banului public în interes personal.

Ştiţi (dacă nu vă spunem noi) că, cei dela RERcare se ocupau la fel ca şi Ecosalul de curăţenia oraşului, pe un sfert din suprafaţa totală a Galaţiului, au fost daţi afară, reziliindu-se contractul care expirase demult. Numai că oamenii aceştia chiar îşi făceau treaba, aveau utilaje şi de toate. Acum că s-au dus şi a rămas Ecosalul care este al Primăriei, s-a dus dracu’ concurenţa, ăştia dela Primărienu au suficienţi oameni, nu pot acoperi tot, nu au utilaje suficiente, de unde şi închiderea ghenelor de la blocurile turn. Da, dar totul a fost făcut cu CAP, adică premeditat, cu ştiinţă de „băieţi deştepţi”. Ajungând deliberat la astfel de situaţie, Primarul şi alde ai lui, au găsit soluţia concesionând activitatea de măturat a oraşului unei firme particulare (din gaşcă – credem că se înţelege) pentru o activitate care însumează milioane de euroi din bugetul Primăriei, dublu cât plăteau RER-ului. Şi, uite aşa, „unul de-al nostru” a mai pus mâna pe o afacere, cu parandărăt obligatoriu printr-o dantelărie inginerească de şmen.

O altă golănie, cu emblemă de şmecherie a „băieţilor deştepţi” din Primărie, al celor din „noul Galaţi”, o constituie concesionarea unei singure firme ce face parte din mafia ţigănească a activităţilor de agrement din toate parcurile gălăţene. Mai pe înţeles numai ei au voie cu leagăne, maşinuţe, tobogane şi tot arsenalul, iar dacă vrea şi altcineva  nu mai face contract cu Primăria, ca până acum, ci cu concesionarul.

Credeţi că sunt bani puţini? Nici nu vă imaginaţi ce porcoaie de lei se adună.

La fel s-a întâmplat şi cu activităţile comerciale mici de pe Faleză, unde are loc numai cine trebuie, în general tot ceea ce este comerţ pe Faleză fiind bine dirijat şi controlat de „cine trebuie”, de unul ADAM, din familie.

O altă mârlănie şi golănie specifică, de data aceasta şi cu manipularea grosolană şi prostirea opiniei publice, este ceea ce s-a întâmplat şi se întâmplă în Parcul din Ţiglina I: toate clădirile de pe spaţiul verde sau adiacente au fost sau sunt în curs de demolare, în aplauzele fireşti ale noastre şi ale populimii. Da, dar şpilul este şi de altă natură, coroborat pe dorinţa tuturor de a face ordine acolo şi nu numai, de fapt s-a realizat visul şmecherilor  care realizează două market-uri pe partea cealaltă a parcului şi la care profitorii cu nume grele îşi doreau „vizibilitate” şi, de ce nu, chiar mutarea activităţilor celor demolaţi în spaţiul lor, pentru chirii grase.

Ca să nu fie suspicionaţi de aşa ceva, aceştia dela Primăriear fi trebuit să înceapă cu demolarea unor clădiri care s-a extins pe trotuar şi stradă.

Ori pentru aşa ceva nu are coaie domnul Stan, pentru a-şi da singur cu tesla în ele.

Huo, mă BAGABONZILOR, lua-v-ar mascaţii noaptea din pat!

Vasile Periscop 31 - mai - 2013

2 Responses so far.

  1. giginio spune:

    akum fura cu ajutorul wbc(nevasta lui stan are aktiuni la ei) au fakut un smen de licitatie si au pus wbc-ul sa pazeasca sediile primariei si cateva parcuri pentru 13 mld de lei vechi pe timp de 7luni

  2. corleone spune:

    Municipiu Galati nu face pa\rte din Ro.Eterna si surprinzatoarea SC ECOSAL PREST SA Galati ,sub bagheta lui D.Nicolaie si Directoratul lui I,Ionescu,Elena Basov,Diculescu..cu sprijinul lui Oprea ORC si al Instantelor dupa o gaura de milioane de euro a fost ingropata/radiata conform incheierii 1817/19.02.2009.Nimeni nu vorbeste de Raportul de inspectie fiscala 5408/31.08.2008 al DGFP-ANAF Galati care arata fara dubii FAPTELE PENALE trimis la Parchet,unde sta intr-un fiset.Este dovata indubitabila a faptului ca functionarii din institutiile statului,pusi sa apere cetatenii,platiti din buget,protejeaza HOTII dovediti din ECOSAL,APATERM,APA CANAL..ECT…….

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...