logoImpact EST nr. 850 - 29.11.2020
logo

logo

george-cubasace a fost programată şi reprogramată şi manipulată şi reconvocată şi reluată până iese „ceea ce trebuie”. Chestia cu ce trebuie să iasă e deja de notorietate. Trebuia să iasă ce vroia fostul preşedinte George Cubasa şi conducerea de asociaţie agreată de el, şi ce a planificat să manipuleze eminenţa teroristă a asociaţiilor de proprietari, Cristian Chiru. De la nişte proprietari de bun simţ din asociaţie am primit o stenogramă aproximativă a luptelor ce au avut loc, pentru ca vechea conducere de faliment a asociaţiei să nu rămână jupânul suprem al banilor proprietarilor.

Vechea conducere, în cap cu George Cubasa, avea un scop suprem: să nu cumva să aibă loc un audit de preluare de gestiune

şi să nu se afle care a fost circulaţia banilor în ultimii şapte ani, şi mai ales către cine. Aceste date de intens suspans sunt cuprinse în raportul de audit făcut de experţii de la CECAR. Oricât ne-am străduit să aflăm detalii, nu a fost posibil, deoarece preşedintele confirmat de Adunarea Generală, Gheorghe Dumitru, este un antipatic şi jumătate-nu discută cu presa de scandal, nu are încă permisiunea Comitetului Executiv să le facă publice. Fiind vorba de o asociaţie ai cărei membri sunt persoane etalon pentru comunitatea debusolată de la Galaţi(Cristian Capetis, directorul Direcţiei de Infrastructură şi Lucrări Publice din Primărie, George Căpătan, poliţist, Cristian Chiru, şef la Biroul de Relaţie cu Asociaţiile de Proprietari din Primăria Galaţi, George Cubasa, fost director la Apaterm), este de bun simţ să etalăm, pentru interesul public, mai multe detalii despre cursul democratizării instituţiei Asociaţia de proprietari 872.

Grupul terorist de presiune pro Cubasa a lovit în repetate rânduri

şi a produs efecte incontrolabile, impardonabile şi  execrabile pentru moravul public, chiar şi pentru Republica Socialistă Galaţi. A reuşit să prelungească provizoratul din martie până în octombrie, când s-a produs contrarevoluţia pucistă: dictatorul Cubasa şi clica lui de complici(casiera Badea Sanda, administratorul Ionescu Corina, membra comitetului executiv Gradea Sabina şi şeful Biroului Asociaţii, Cristian Chiru) s-au demascat şi au fost alungaţi definitiv, doar cu fluierături şi hăulituri, deşi era mai mai să se lase cu îmbrânceli şi grosolănii de malul Dunării.  Pentru o bună documentare a cazului, să reamintim istoria recentă a cazului de terorism de asociaţie. „Vrem audit!” a hotărât Comitetului Executiv din data de 23.06.2016, „Jos auditul!”a scrâşnit printre dinţi şeful de celulă Cristian Chiru, susţinut de nişte îngrijitoare ascunse la intrarea in lift, cu care a organizat şedinţe de îndată şi extraordinare, care aveau ca ţintă retragerea şi intimidarea preşedintelui ales, Gheorghe Dumitru. Prin ploaia de acuzaţii, apostrofări, persuasiuni, ameninţări şi grobianisme, s-a stabilit obiectivul- „nu se face audit”, „cine vrea audit să platească”, „în luna septembrie va fi din nou  Adunare Generală a Asociaţiei de Locatari, şi va fi aleasă o altă conducere a asociaţiei!”.

 

Miza puciului proCubasa are iz penal de „silogism judiciar”

Prin august-septembrie s-a răspândit zvonul că situaţia confuză de la Asociaţia 872, la care a contribuit actele de terorism administrativ comise de gruparea Chiru, scapă de sub control. O parte a Comitetului Executiv a depus armele iar preşedintele asociaţiei, Gheorghe Dumitru, a notificat autorităţilor locale că va face greva foamei legat cu un lanţ de gardul Primăriei. Şoc şi groazăăăă! Mişcarea a luat prin surprindere grupările teroriste din Primăria Pucheanu, ce tocmai tergiversau şi palmau actele emise de Adunarea Generală. Greva foamei a fost preîntâmpinată, adunarea generală rereconvocată l-a confirmat pe preşedintele ales şi a impus câteva reforme radicale. Înainte de aceasta, Primăria s-a implicat în stilul „mână moartă”, caracteristic unor şefi de servicii de tristă amintire ca Ionel Burtea, Tincuţa Vrabie şi Daniela Popovici: „nu ne putem pronunţa asupra valabilităţii alegerilor, mergeţi la instanţa de judecată, pentru constatare legalitate şi pentru emiterea unui silogism judiciar dedus din interpretarea…”  Păi, silogismul deşi este un raţionament deductiv, mai trebuie şi dedus? Carevasăzică, doar asta pot funcţionarii Direcţiei de Servicii şi a Biroului Asociaţii-să recomande silogisme judiciare? Ne iluzionasem că altceva scrie în fişa postului lor de bugetari scârboşi.

Ce s-a mai vorbit pe la contra Adunarea anti Cubasa?

Cum că pe lângă contul curent , deschis la CEC Bank, Asociaţia 872 mai avea un depozit, la termen, de 12 000 de lei, deschis încă din 2011, de care proprietarii habar-nu-aveau; cum că preşedintele Cubasa a fost foarte culant cu banii asociaţilor, permiţându-i locatarului Dumitru Şerban de la bl U5 să facă datorii de 8000 de lei, să gajeze un împrumut bancar cu apartamentul, banii nefiind recuperaţi nici azi; cum că de Crăciunul 2014, baronul Cubasa a dat din banii asociaţiei premii(iată, asociaţia srl!) la personalul angajat şi la o parte a membrilor Comitetului de Asociaţie; a demascat nişte cumetrii greţoase, adică timp de trei ani, până prin 2009, administrator, contabil şi casier era Sanda Badea, dar în fapt, presta şi manipula banii fiica, Corina Ionescu, administrator care avea program jenant de redus. Cu mare forţă de încasări, noaptea făcea pe administratorul, ziua presta de fapt şi la un liceu, ca profă de muzică. A demisionat după ultima Adunare Generală(salariu 2100 lei net, cu program stabilit chiar de teroristul Chiru, de la 4(patru) zile pe săptămână la 3(trei) zile pe săptămână. Urmeazăăă, raportul de audit, via George Cubasa, falimentator-devalizator de profesie. Mai întâi Apaterm, acum Asociaţia 872…

 

Silviu VASILACHE 11 - noiembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Lungul drum al Româ

Mulţi români uită că aderarea în 2007 la Uniunea Europeană ...

Ambasadorul SUA la B

Un colaborator din SUA al Impact-est, gălăţean get-beget la origine, ...

Situaţia sectorului

Ministrul Adrian Oroş a participat la şedinţa de lucru organizată ...