logoImpact EST nr. 853 - 20.01.2021

bacalbasa_XLSupranumit „Măscăriciul”, pitorescul personaj public Nicolae-Dobrovici Bacalbaşa făcea deliciul trist al unei săli arhipline cu pesedişti, în frunte cu Năstase şi Geoană. Era prin anul 2004, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, cu prilejul lansării candidaţilor. În spiciul său, bufonul Bacalbaşa a rostit următoarea mizerie care a făcut înconjurul planetei, cităm din memorie: „DEMOCRAŢIA E O CURVĂ CARE ÎŢI DĂ PĂDUCHI LAŢI!”.

Ei bine, acestui politruc democraţia i-a dat mai multe miliarde de lei de câţi păduchi laţi poate să producă o curvă. Căci au şi păduchii laţi, orgoliul lor!

În procesele fără număr intentate statului român, privind acordarea de despăgubiri pentru proprietăţile pe care înaintaşii familiei le-au deţinut în Basarabia, cauze asiduu susţinute prin interpelări de la tribuna parlamentului de către deputatul Florin Pâslaru, neamul Bacalbaşa a câştigat până acum 8,8 miliarde de lei vechi.

Asta doar în dosarele nr. 332/20.03.2008 şi nr. 333/20.03.2009, pe rol fiind alte câteva zeci de dosare de acest fel. Sigur că jumătate din sumă, conform declaraţiei de avere a lui N.D. Bacalbaşa, a revenit fratelui său, moştenitor egal în drepturi.

Sunt voci din interiorul CJG care afirmă că N.D. Baca ar fi om! De circa 500 milioane de lei vechi pe lună. Dar sumele provenite din diurnele produse prin stewardizarea ca Spidermen – Preşedinte al Consiliului Judeţului, şi ca prof. univ. dr. navetist la Ena-Italia, nu sunt trecute în declaraţia de avere din anul fiscal 2014, băi, cârcotaşilor! El e om de doar circa un miliard de lei vechi pe an, plus că mai aduce şi soţia vrea 350 milioane de lei pe an din pensie!

Dar aceste sume aproape… neglijabile ies din matcă atunci când Baca declară un premiu literar al USR-Filiala Iaşi, în valoare de, ţineti-vă de mânere!, 500 de lei! Deci, să revenim la ce a desenat cu mâna sa scriitorul N.D. Bacalbaşa în declaraţia de avere: 440.000 lei din despăgubiri pe doar două dintre dosare, 55.669 leafă ca preşedinte CJG, 44.120, leafă tot la stat ca profesor la Facultatea de Medicină Galaţi-Ena, pensie Legea 189/2000, 11.949, premiu literar 500 de lei (!), pensie soţie, 34.632 (2.886 lei/lună) şi 4100 de lei brut, venituri cabinet privat de urologie.

La banii înmulţiţi ca „păduchii laţi pe care ţi-i dă democraţia”, se adaugă un auto Toyota Corola, două apartamente cu trei camere în Galaţi şi două garaje (la o maşină!) şi un apartament cu două camere în Bucureşti.

Dar, vorba titlului unei cărţi a fostului şef al Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă: „OPRIŢI DRICUL, MORTUL ĂSTA N-A DAT PLICUL”!

A consemnat, Gelu CIORICI 21 - mai - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...