logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

De fapt, la sacul cu care va încasa pensia specială, căci postul său de director la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Galaţi, era asimilat cu un post de director în Ministerul Justiţiei, putem spune şi că a căzut la pensie. Sigur, că dintr-un miliţian controversat de la Economic, omul a făcut averi şi a pătruns pe nesimţite şi în mediul academic, cu neam cu tot. Ca profesor universitar la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul UDJ Galaţi a mâncat până şi franzelă de decan, în loc să ajungă la brutărie!
Acum, avem, în sfârşit, o informaţie capitală pentru mediul de afaceri, în vicierea căruia a avut o contribuţie majoră, activitatea sa nocturnă şi conspirativă fiind bine camuflată de pâsla şefilor instituţiilor de forţă. Pe scaunul gol a fost aşezată cu delegţie şi cu firman temporar, Văleanu Ştefania Mihaela, fostă timp de 15 ani şefă de serviciu în cadrul aceluiaşi ORC Galaţi.
Şi dacă tot s-a răcit decedatul din funcţie, o să facem, în curând, o trecere în revistă ale celor mai mari lovituri care au fost date mediului de afaceri de către persoane dedicate şi dictate de către Sistem, prin unealta decisivă care a fost miliţianul – bijutier de magazin universal „Ţiglina”.

(G.C) 30 - octombrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...