logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021

Ne comunică Biroul de presă al Primăriei Galaţi: „Domnul primar Ionuţ Pucheanu şi domnul Ionuţ Mocanu, director Tehnopol au participat în perioada 3-4 noiembrie 2016 la conferinţa  „DANUBE REGION STRATEGY”, care a avut loc în Bratislava (Slovacia). Organizatori au fost Comisia Europeană, Consiliul Uniunii Europene în Slovacia şi Biroul Guvernamental al Republicii Slovacia. Primul Ministru slovac, dl. Robert Fico, a ţinut discursul de bun-venit. Printre subiectele dezbătute s-au numărat: 1. Viziunea comună la Dunăre. Cunoştinţe puse în practică. 2. Educaţie vocaţională şi formare vocaţională în ţările de la Dunăre. Experienţă şi concluzii. 3. Apa – Soluţie non-alternativă pentru viaţă. 4. Management dinamic integrat în contextul schimbării climatice. 5. Proiecte strategice – EUSDR Arii prioritare. 6. Suport ştiinţific pentru strategia Dunării. 7. Programul transnaţional dunărean.

Iată şi un raport de activitate al Primarului Ionuţ Pucheanu: ” M-am întâlnit şi am purtat discuţii atât cu Peter Langer, Coordonator General al Consiliului Oraşelor şi Regiunilor Dunărene, cât şi cu Eric Bartha, Secretar General al Consiliului Oraşelor şi Regiunilor Dunărene, pentru că îmi doresc să deschidem la Galaţi un birou afiliat Consiliului Dunării. Participând la Conferinţa „DANUBE REGION STRATEGY”, în calitate de primar al municipiului Galaţi, aduc noutăţile în oraşul nostru şi înscriu dezvoltarea comunităţii noastre pe direcţia europeană, etc. În urma participării la conferinţa „DANUBE REGION STRATEGY” s-a stabilit data de 23 noiembrie pentru semnarea protocolului privind deschiderea unui birou afiliat Consiliului Dunării la Galaţi. Mda. Data de 23 noiembrie a trecut, biroul de presă al Primăriei a uitat să anunţe evenimentul semnării protocolului sau protocolul nu s-a mai semnat. În ordinea firească a comunicatului, urma raportul de activitate al lui Ionuţ Mocanu, adică care a fost contribuţia lui la succesul misiunii lui la Bratislava. Sau a mers în excursie doar pentru că angajarea soţiei primarului la Camera de Comerţ Ion Mocanu trebuie cumva recompensată? Răspunsul, în viitorul comunicat, dar nu al biroului de presă al Primăriei.

SV 23 - decembrie - 2016

One Response so far.

  1. basil spune:

    La conferinta nu a participat nici un expert CERONAV ? ? ? Baietul militianului pucheanu nu a auzit de existenta acestui centru ? baietul lui mocanu nu are un pic de jena ? RETURNATI BANII IMPOSTORILOR ! ! !

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...