logoImpact EST nr. 853 - 19.01.2021

„La data de 17.02.2017 a fost publicat în Impact Est un articol intitulat «Lotul poliţiştilor corupţi» în care se menţionează: «restul listei este format din Constantin Oprea, şeful Poliţiei Rutiere Tecuci, Adrian Antohi, care este adjunctul acestuia, Florin Trifan, care este şeful ruralei Poliţiei Tecuci. În urma cercetărilor şi a filajelor celor de la D.G.A., procurorii îi acuză de luare de mită, trafic de influenţă şi de fals intelectual…».
Textul articolului reflectă o abordare superficială în totală contradicţie cu realitatea, denotând o distorsionare cu rea credinţă a informaţiilor.
Astfel, Oprea Constantin şi Antoho Adrian nu au funcţiile arătate în articol, iar toate cele trei persoane din prezenta nu au calitate procesuală în dosarul/dosarele despre care se face vorbire în articolul menţionat.
Conform articolelor 7,8 din Codul deontologic al ziaristului (adoptat de Clubul Romând de Presă), ziaristul are responsabilitatea de a acţiona pentru instaurarea justiţiei şi să refuze orice prezentare falsă a datelor şi a faptelor”.

Avocat Traian Doru, al celor trei persoane 3 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...