logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

contract ethosCu 9 zile înainte de revelion, după ce un grup de liceeni (majoritatea din CNVA şi CNCN) a plătit nu doar avansul, ci toţi banii, a semnat un contract şi a achiziţionat toată băutura de la Metro, li s-a spus ca nu mai pot face revelionul acolo. Domnul Marcel Capriş a adus ca argument principal că „nu vrea să îşi mai asume nici un risc de revelion”, chipurile, lăsând 130 de adolescenţi fără planuri şi cei doi organizatori în imposibilitatea de a returna toţi banii înapoi, întrucât bunurile de la Metro nu au putut fi returnate. De menţionat este faptul că aceşti 130 de oameni aveau rezervat etajul şi că la parter nu a fost pusă problema asumării de riscuri. Şi, din nou, amintesc de existenţa unui contract, care arată scos din parterul domnului proprietar, spunând:

„Subsemnatul Maricel Capriş, administrator la ETHOS CAFFEE din str. Domnească nr. 52, am primit de la Ţugui Claudiu sumele de 500 (cinci sute) şi 1000 (una mie) lei, în total suma de 1500 (una mie cinci sute) lei, reprezentând avansul pentru sala de la etaj a localului sus amintit”.

Trecând peste faptul că sala era la masculin şi trecând peste riscurile pe care domnul nu vrea să şi le asume, cum se aşteaptă ei ca cei doi organizatori (tot elevi) să se poată descurca cu restituirea banilor sau găsirea unui alt spaţiu pentru revelion exact în zilele de Crăciun? Şi de ce, oare, trebuia el să încurce peste 100 de elevi, când putea de la bun început să analizeze „riscurile”?

Vitamina A&C 8 - ianuarie - 2016

One Response so far.

 1. Capris Marcel spune:

  Buna ziua. Nu credeti ca inainte de a scrie aceste aberatii ar fi trebuit sa ascultati si punctul nostru de vedere?
  1- nu a existat nici un contract.
  2- nu au achitat toti banii.
  3- au fost anuntati cu cel putin o luna inainte , sa-si retraga avansul.
  4- au spus ca vor fi in jur de 70 de persoane.
  5- au achizitionat bauturi alcoolice in valoare de 7000 ron.
  6- cei mai multi dintre ei erau minori fara tutela.
  7-o parte dintre ei au vandalizat localul cu ceva timp in urma.
  8- am fost sunati de unii parinti ca sa ne intrebe cine raspunde de copii si daca ne asumam raspunderea ca nu vor consuma bauturi alcoolice.
  Unii dintre parinti ne-au multumit pentru decizia luata. Cu un asemenea articol, intr-un asemenea ziar, ne deranjati activitatea ” la parter.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...