logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

Oameni buni, credem că vă mai aduceţi aminte ce promisiuni aiuritoare făcea Stan, că dacă va ajunge Primar o să promoveze gălăţenii, oameni tineri, pregătiţi, că o să protejeze firmele din urbe, că nimeni din afară n-o să pupe vreun contract, că banii vor rămâne aici în teritoriu, şi tot aşa, de ne minunam şi l-am votat cu ambele mâini. Ce blegi şi cât de manipulabili am putut să fim, ne crucim abia acum, când de tot ceea ce a promis Stan s-a ales praful şi pulberea. Avem senzaţia că şi alor noştri concitadini le place, adică au aşa ceva de masochism, o plăcere aparte ca şmecherii din politică gen Stan să le-o „tragă” din patru în patru ani, minţindu-i cu neruşinare.

Dar să ne întoarcem la oile noastre şi să vă spunem că articolul de faţă a fost generat de ceea ce se întâmplă în curtea Primăriei acum, de politica privind resursele umane, de numirile pe funcţii, pe posturi, în diferite poziţii a camarilei de tip mafiot a lui Stan. Adică, la Administraţia Domeniului Public, ceea ce se întâmplă, pute de la o poştă a PENAL, iar într-o capitală de judeţ ca a nostră dacă ar mai funcţiona instituţiile statului în frunte cu Prefectura şi DNA-ul, sigur astfel de tâmpenii nu s-ar întâmpla. Se eludează legea cu bună ştiinţă, se fentează ca în fotbal, că doar de acolo vine Primarul. Unde s-a mai auzit să numeşti interimar un director pe care îl aduci de „afară” şi să ameninţi trecând la fapte, că desfiinţezi şi CA-ul? Adică fac eu Primarul, cum vor muşchii mei şi aduc să plantez „un popă”, care nici măcar popă ca lumea nu este, la cât şi unde a profesat, lucrător la cimitirele celui cu banii daţi lui Oprescu (ce spuneţi Înaltpreasfinţia Voastră?), băgător de seamă pe la Sectorul 6 parcă, pe-se-dist (cică), cu vreo patruzeci de zile în total de masterat sau post universitar, fost consilier al lui Videanu. Individul acesta se adaugă găştii existente şi aduse tot de la Bucureşti, să ne conducă, foşti neica-nimeni, prin primăria lui Videanu şi Oprescu, ejectaţi, fugiţi şi iată ocrotiţi sau ascunşi la Galaţi. Enigma cea mai mare este cum de au lăsat ei, „nesiliţi” de nimeni şi nimic să vină la Galaţi, în administraţie, tot bugetari, şi muncă pe salarii mai mici decât în Bucureşti, cu cheltuieli mai mari (chirie, masă, transport săptămânal la familie, sau nu) care fac în fapt să rămână la sfârșit de lună cu nimic în buzunar? Dar dacă mai trebuie să dea şi la familie? Dar dacă au copii?

În fapt toate acestea ne duc la ideea foarte probabilă a existenţei unor surse de venit alternative, absolut necesare ca să MERITE efortul de a lăsa Bucureştiul şi a avea carte de muncă la Primăria Galaţi. Noi nu ştim, că nu avem de unde, dar dacă gaşca aceasta de bucureşteni care îl înconjoară pe Marius Stan, chiar este expertă … în altceva?

Măi, domnule Stan, chiar aşa de proşti, de hoţi, de fraieri sunt gălăţenii, copiii acestora pe care îi reprezinţi la nivel de PRIMAR, de ai împănat Primăria GALAŢI numai cu directori, inclusiv city-managerul, bucureşteni? A, am uitat că TU, de fapt, nu eşti gălăţean, că şi tu eşti de import, la fel ca Durbacă, ca Nicolae, ca majoritatea celor aleşi după ’89 în Republicuţa noastră!

Dar UNPR-ul din care faci parte şi care se dă mare şi tare că ar avea 7-10-15%, că este exponentul interesului naţional, deci şi local, nu are, nu mai are oameni capabili care să fie promovaţi?! Ce partid de loaze şi moluşte conduci tu, de fapt, la Galaţi?

Şi, ca să încheiem în aceeaşi notă a promisiunilor deşarte şi a bătăii de joc, a sprijinului pe care îl dai gălăţenilor, a dragostei nepreţuite faţă de ei, să spunem că dacă ar îndrăzni cineva să facă o analiză a numărului de contracte (încredinţate-licitate) de firmele autohtone şi cele din „afară”, ne-am trage palme şi am pune mâna pe ce am apuca…

Dar de neamurile şi prietenii din mediul fotbalistic, puşi toţi pe funcţii, ce să mai spunem? Lasă că acuşi vin alegerile şi o să te mai voteze DRAKU’!

Observator 25 - septembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...