logoImpact EST nr. 887 - 26.09.2021

Acum nu cumva să credeţi că stafia aceasta nu are chip de om, de-al nostru, cunoscut şi că nu ar arăta cam aşa, cum am văzut noi prin filme. Omul cu pricina se plimbă prin Galaţi, mai nou, la volanul unui PORCHE, în valoare aproximativă de vreo 150.000 de parai. Maşină nou-nouţă, cu numere de înmatriculare roşii, gata de înscriere.
Individul a lucrat la STAT, a fost CITY MANAGER al municipiului GALAŢI pe vremea lui STAN-ÎMPĂRAT, al coaliţiei USL, alianţa dintre SOCIAL DEMOCRAŢI şi LIBERALI, adică unde s-a unit dracu’ cu tac-su.
Conform zvonurilor din târg, de pe la colţuri, birouri, cafenele, ăştia doi încuscriţi, au fost înfrăţiţi şi în parandărături, şmenuri, învârteli, mai mari sau mai mici. Cert este că pe vremea aceea, nu de mult apusă pentru ei (şi prezentă acum pentru alţii), nu câştiga nimeni nici un ban de la STAT, la licitaţii sau încredinţări directe, fără ca Aurel Vlaicu să ŞTIE, SĂ CUNOASCĂ, SĂ APROBE şi mai apoi SĂ PRIMEASCĂ. Povestea cu maşina prin târg ne-a vândut-o cineva, pe surse, aprinzând scânteia a tot ceea ce vă spunem în articolul de faţă. Ce ne uimeşte este nonşalanţa şi dezinvoltura vizitelor în Galaţi ale celor doi excomunicaţi din politică şi de la movila de bani a municipiului GALAŢI. Adică se comportă ca şi cum nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase.
Şi, toate acestea, în primul rând din cauza autorităţilor locale, a DNA-ului inexistent şi ineficient în această regiune.
Băi, fraţilor! Ce au făcut ăştia doi (ca şi alţii de altfel) în timpul mandatului lor, este de domeniul fantasticului.
Şi dacă, ce?!? Aţi văzut vreunul din acesta, mai baban, mai şmeker, să plătească legal în vreun fel? Nu! La Galaţi, nu!, şi nici nu o să vedem. A căzut de prost, ca prostul, unul ca Bocăneanu, din motive mai puţin cunoscute decât cele vehiculate, pentru aiurirea şi manipularea opiniei publice şi pentru a demonstra proştilor că organul nu doarme şi că, iată, se poate. În timp ce fapte de corupţie şi furturi uriaşe sunt trecute cu vederea de către gaşca mafiotă ce conduce de ani şi ani oraşul.
Dar să ne întoarcem la „oile noastre”, la cei doi, la un Stan ce nu şi-a onorat Programul din campanie, care nici stadion nu a făcut, nici TUNEL pe sub DUNĂRE, care a distrus echipa de fotbal Oţelul alături de Adamescu şi Hrebenciuc. Apropo, ştiaţi că Hrebenciuc l-a adus pe Vlaicu la Galaţi, condiţionându-l pe Stan ca sprijin politic şi numire de candidat printre altele?!? Aşa ca să ştiţi, cică Aurică lucrează undeva pe la ORADEA, tot pe la STAT, tot pe lângă Primărie sau Consiliul Judeţean. Iar noi o să spunem ceea ce nu ştiaţi, şi anume că astfel de oameni fac parte dintr-un „detaşament” bine pregătit în domeniul administrativ de către PSD Naţional, la sugestia şi sub supravegherea atentă a lui Hrebenciuc (guzganul roşu). Hrebenciuc a fost timp îndelungat un personaj cheie în angrenajul conducerii centrale PSD, un om malefic, straniu, abscons, periculos, bun organizator în tras sfori, strateg în rele, cu influenţă în toate taberele politice. Omul acesta, printre altele, a creat o „divizie” ce cuprindea oameni bine pregătiţi, de suflet, loiali, motivaţi doctrinar şi material, în a devaliza entităţi administrative prin procedee super sofisticate, la limita legii, bine acoperite şi protejate în soluţii gândite diabolic, totul pentru a aduce cât mai mulţi bani partidului. Şi, uite aşa, au fost plantaţi acolo unde să acţioneze, fiind înşurubaţi pe lângă entităţile deţinute politic de psd, dar mai ales acolo unde primarii erau noi, nu ştiau şi nu cunoşteau administraţie.
Aurel (aviatorul), unul dintre aceşti specialişti, după cum spun gurile rele neştiutoare din târg, cică a ajuns la Primăria Capitalei pe lângă Sorin Oprescu, la Galaţi pe lângă Marius Stan, acum la… şi tot aşa, după cum este trimis cu traista în băţ.
Vai de mama noastră, cum băieţii aceştia cu gulerele albe şi puşi în slujba răului îşi bat joc de noi şi de ROMÂNIA.

Vasile Periscop 8 - decembrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...