logoImpact EST nr. 876 - 20.06.2021

Credem că vă mai aduceţi aminte de bătaia soră cu moartea pe care a încasat-o şeful Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Locale de acum vreo lună de zile. Şeful acesta de POLIŢIE a intervenit absolut legal şi demn de laudă când o muieruşcă aflată la volanul unei maşini „tari” a parcat aiurea, în bătaie de joc, încălcând toate regulile de circulaţie. În acest caz, „madame” de la volan s-a opus, nici nu l-a băgat în seamă pe poliţist, şi urgent a pus mâna pe telefon chemând în ajutor nişte gorile, cu cefe late, şmekeri, insolenţi şi violenţi. De altfel, credem că toate aspectele legate de acest caz sunt deja foarte cunoscute de cititorii noştri şi nu mai insistăm, mass-media locală şi centrală prezentând pe larg evenimentul. Noi vrem acum să vă prezentăm ce s-a întâmplat sau NU, după ce şeful de POLIŢIE a avut faţa făcută terci şi telefonul sfărâmat în picioare. Să vă prezentăm ce s-a întâmplat sau NU după ce autorităţile statului şi Primarul Pucheanu au promis că se va face dreptate, sau colegii şi POLIŢIA că or să vadă ei, derbedeii, ce or să păţească. Iar noi o să vă spunem că nu s-a întâmplat NIMIC şi nici nu o să se întâmple NIMIC, şi asta deoarece suntem în Republicuţa Galaţi, unde tronează alte legi, unde mafia şi interlopii fac legea, unde poliţia, procurorii, justiţia şi tot neamul lor se bat pe burtă cu infractorii, unde există aşa un melanj puturos de grup infracţional organizat împotriva DREPTĂŢII, JUSTIŢIEI şi a STATULUI de DREPT.
Cei care au dat cu pumnul, cu picioarele într-un POLIŢIST la Galaţi şi care vă garantează că nu or să păţească nimic sunt doi indivizi de temut în lumea interlopă gălăţeană, după bârfele de la colţuri, de prin cafenele şi baruri, etc. Ba chiar despre unul se spune că ar fi chiar NAŞUL cel MARE, pe nume OGEACĂ, iar celălalt tot pe acolo, în fruntea faunei post-decembriste a fărădelegilor lumii interlope. Cel de-al doilea, TICĂ – cică (spun gurile rele) se ocupă de fier vechi, fiind cu munţii de fier de pe lângă SIDEX. De fapt, platforma a fost şi este RAIUL hoţilor, bandiţilor ce au căpuşat-o şi supt-o cu conducta, de pe urma căreia ŞMEKERII au făcut averi uriaşe.
Prin târg se spune şi nimeni nu a vrut şi nu vrea să audă că, de fapt, interlopii sunt vectorii de acţiune, de coordonare şi punere în practică a celor cu care şi-au dat mâna în profiturile uriaşe obţinute. În realitate, în spatele lor sunt cică acei care îi protejează, care sunt parte la jaf, din instituţiile STATULUI, cei care de fapt ar trebui să-i oprească, să-i aresteze, să combată fenomenul, să stopeze eludarea legilor ţării, evaziunea, şmenul.
Această caracatiţă formată din poliţişti, foşti şi actuali, anchetatori şi justiţiabili, care au mâinile mânjite şi care sunt COMPLICI în existenţa fenomenului de INTERLOPI, care nu ar exista în peisajul social altfel.
Uite, noi cerem încă o dată organelor în drept să ne confirme dacă au sau nu temei cele captate de noi din ecoul celor discutate în târg, dacă sunt sau nu adevărate. Cerem să se demonstreze prin FAPTE, să ştim şi noi, să informăm şi opinia publică, ce păţesc, cum sunt pedepsiţi în ROMÂNIA, într-o ţară a Uniunii Europene (şi nu în COLUMBIA) cei care bat şi umplu de sânge UN POLIŢIST.
Cerem sindicatului POLIŢIŞTILOR să se implice şi să ne aducă la cunoştinţă periodic ce se întâmplă în acest caz şi să nu lase şefii CORUPŢI să muşamalizeze acest caz.
Cerem JUSTIŢIEI sublime din Republicuţa Galaţi, PROCURORILOR, celor de bună credinţă, necorupţi, să fie transparenţi, să judece cu celeritate şi să facă dovada respectării legilor şi a STATULUI de DREPT.
Mai cerem imperativ Serviciului Român de Informaţii, serviciilor de anchetă şi protecţie internă ale instituţiilor mai sus menţionate, să înţeleagă că nu se mai poate şi că un poliţist bătut de capii lumii interlope umple paharul răbdării.
Vom fi cu ochii pe voi, ca expresie a puterii centrale pe care media o reprezintă într-o ţară democratică. Este bine a nu se uita că după poliţişti pot fi bătuţi sau omorâţi oricare dintre noi, ziariştii, dar şi dumneavoastră.

Obiectiv 1 - decembrie - 2017

One Response so far.

  1. Istudor spune:

    Nu ar trebui să ne mire că se întâmplă astfel de lucruri. Atâta timp când un număr destul de mare de poliţişti ,,se trag de şireturi,, cu diverşi interlopi, să nu ne mire de ce a scăzut autoritatea instituţiilor statului. Acelaşi aspect, cel ,, cu trasul de şireturi,, se poate extinde şi pentru alte categorii de angajaţi ai statului. Este una din marile probleme cu care ne confruntăm.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...