logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Pe profilul psiho-patologic al lui Gh. Ivan trebuie tratat şi cazul Bocăneanu. Nu ironizăm şi nu ducem în derizoriu informaţiile privitoare la anumite “personaje”, şi nu persoane, care ocupă temporar funcţii importante în unităţi administrativ-teritoriale plătite gras din banii noştri, şi care sprijinite pe aşa-zişii informatori şi nu FORMATORI de concepte economice, sociale, culturale – şi în cazul nostru juridice – s-au transformat din trompeta „F” în trombonul FĂCĂLEŢ. Lipsa de preocupare în legătură cu adevărul obiectiv şi informaţia reală am constatat-o citind textele fulminante ale ziarizdei FĂCĂLEŢ, care denotă supleţe la propriu şi la figurat.

În condiţiile în care pe raza a trei judeţe aparţinătoare Curţii de Apel Galaţi, precum şi în alte oraşe, se discută cu insistenţă despre „minunile” lui Gh. Ivan, cu regret colegial noi am constatat că nimic dintre aceste „minuni” nu se regăsesc în paginile cotidianului la care ziarizda este acreditată să se ocupe de astfel de probleme. Nu se cunoştea de către ziarizdă că la DNA-ST Ivan are loc un control de o tematică deosebită? (citiţi comunicatul remis nouă de către CSM – Inspecţia Judiciară pentru Procurori). Că s-au confirmat sesizările unei angajate din această instituţie? Că s-au stabilit indicii şi probe cu privire la săvârşirea unor grave fapte de natură penală? Că managementul este catastrofal?

De ce nu a constatat inspecţia că gazeta – reprezentanţii ei – nu mai sunt primiţi în sediul DNA?

Despre toate aceste chestiuni de care depinde înăşi esenţa procesului de realizare şi înfăptuire a Justiţiei vom scrie în viitor, când vom prezenta o sinteză a activităţii DNA-ST Galaţi sub mandatele de procuror şef ale numitului Gh. Ivan şi despre care, cu regret profesional precizăm, că ziarizda suplă, şi la propriu şi la figurat ca un SUCITOR, nu s-a preocupat, confundând, eufemistic, condeiul cu trombonul.

Menţionăm iarăşi că micuţul nostru ziar nu are nimic cu nimeni. Dar cum adevărul a venit întotdeauna de la acei aşa-zis mici, amărâţi şi fără de forţă financiară, chiar dacă nu vom reuşi în demersurile noastre, trebuie să rămânem curaţi, drepţi şi fără de pată în faţa constituţiei noastre umane şi profesionale şi în faţa lui Dumnezeu, indiferent de opresiunile la care am fost şi suntem supuşi. Că avem dreptate în tot ceea ce am scris, acum doar vă enunţăm, şi urmează să dezvoltăm pe bază de acte, aşa cum am făcut-o întotdeauna.

Câteva dintre actele şi faptele săvârşire de către Gh. Ivan, care caracterizează esenţial şi fundamental profilul psiho-patologic al numitului Gh. Ivan, au legătură cu singurul for academic de pe raza Curţii de Apel Galaţi.

Universitatea „Dunărea de Jos” s-a bucurat timp de zece ani de zile de conducerea înţeleaptă, profesională şi respectată a profesorului doctor, inginer Emil T. Constantin. A fost iubit şi respectat de către studenţi şi de necontestat din punct de vedere ştiinţific, iar ca membru al Academiei de Ştiinte a României este recunoscut pe plan intern şi  internaţional în disciplina sudurii. Emil Constantin a avut şi are ca ideal de viaţă profesionalismul, în lumea universitară. Aşa a procedat şi în ceea ce priveşte Facultatea de Medicină şi Facultatea de Drept înfiinţate de domnia sa la Galaţi şi care reprezintă perlele coroanei din sistemul universitar al sud-estului României.

Era firesc, raportat la standardele profesionale şi pedagogice care îl caracterizau, să nu accepte diverşi parveniţi, persoane cu studii la F.F., oameni care nu scriau corect româneşte, ilizibil şi care nu reprezentau o perspectivă pentru lumea academică. Fiind un om cinstit, prof. dr. ing. E. Constantin şi-a exprimat aceste deziderate. Şi atunci, direct sau indirect, numitul Gh. Ivan s-a preocupat prin coordonare directă şi confirmare de trimitere în judecată a prof. univ. dr. Emil Constantin, în calitate de rector, pentru un IMAGINAR abuz în serviciu, întrucât standardele rectorului – impuse de rector – l-ar fi împiedicat să fie cadru universitar, ci, doar, eventual, l-ar fi menţinut la stadiul de CADAVRU universitar!

După o Judecată lungă, corectă şi dreaptă, fostul RECTOR Emil Constantin a fost achitat din prima şi până la ultima instanţă.

Suntem în posesia hotărârilor judecătoreşti definitive, însă Gh. Ivan, prin înlăturarea rectorului Emil Constantin, şi-a asfaltat autostrada de acces în lumea universitară. Să arate că este puternic, că este stăpânul Universităţii „Dunărea de Jos”, numitul Gh. Ivan l-a trimis în judecată şi pe prof. univ. dr. Chifan, atenţionând în acest fel că este stăpânul deplin al Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi. După mari pierderi personale şi profesionale, şi prof. univ. dr. Chifan a fost achitat până la nivelul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. Avem actele şi hotărârile judecătoreşti definitive, care demonstrează, fără echivoc, cele prezentate până acum.

Ce facem cu adevărul, cu dreptatea şi cu viaţa oamenilor, care, aflate la discreţia unui astfel de individ, nu mai reprezintă nimic? Toate slugile aduse de Ivan de la Brăila vor avea soarta fostei procuror Agheniţei. Şi aici mă refer la ofiţerii judiciarişti Jirlăianu şi Apetrei, care acum se dezic de el.

Gelu CIORICI 29 - noiembrie - 2013

2 Responses so far.

  1. ion spune:

    bravo

  2. Anonim spune:

    Gelule, nu mai informa lumea gresit. Trebuie sa verifici orice informatie, mai, mincinosule!! Si mai mult sa te documentezi din punct de vedere cronologic, pentru ca D-nul Ivan nici nu era la DNA cand a fost trimis la judecata fostul rector Emil Constantin. Profesorii au fost trimisi in judecata de procuroare de atunci, adica Popescu Gabriela. Spuneti realitatea!! NU MAI APELATI LA DIVINITATE SI LA LUCRURI CARE II FAC PE OAMENI SA VA CREADA, lucrurile care nu va caracterizeaza, PT CA NE DAM SEAMA CA MINTITI CU NERUSINAREA, cum de altfel v-ati facut o meserie in securitate ca benganitor, SI IMPOSCATI LUMEA CU NOROI DEGEABA.
    Rog publicarea comentariului… Nu fii las!!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF