logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021

Pe surse am aflat că la festivitatea organizată de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii la Hotel Marriot, al cărui Vicepreşedinte este gălăţeanul nostru Marian Filimon, a existat o scenă de tot deliciul asistenţei. Sala era plină, ticsită, cu sute şi sute de oameni de afaceri din întreaga ţară, o delegaţie destul de numeroasă şi de gălăţeni, mass-media cât cuprinde şi jumătate din Guvernul României în frunte cu Premierul.

La festivitatea de premiere în plen au primit distincţii şi trei societăţi gălăţene, adică: Mairon, Nadicer şi ….Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi.

Da! Nu vă minunaţi, alde Zaharia şi ai lui au făcut-o lată, adică au uimit pe toată asistenţa, ocupând locul 1 pe ţară după codul CAEN, pe indicatorii de cifră de afaceri, profit brut, productivitate şi locul 2 pe ţară la profitabilitate la întreprinderi mari. De bucurie, cică Filimon Marian a coborât de la prezidiu, de lângă premier şi miniştri şi a luat-o în braţe, a pupat-o pe doamna Sandu Viorica, în aplauzele mulţimii prezente. Aşa manifestare de mândrie şi patriotism local mai rar, nu? Felicităm şi noi premiaţii. Bravo!

JAP 7 - noiembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...