logoImpact EST nr. 843 - 20.10.2020

Pe surse am aflat că la festivitatea organizată de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii la Hotel Marriot, al cărui Vicepreşedinte este gălăţeanul nostru Marian Filimon, a existat o scenă de tot deliciul asistenţei. Sala era plină, ticsită, cu sute şi sute de oameni de afaceri din întreaga ţară, o delegaţie destul de numeroasă şi de gălăţeni, mass-media cât cuprinde şi jumătate din Guvernul României în frunte cu Premierul.

La festivitatea de premiere în plen au primit distincţii şi trei societăţi gălăţene, adică: Mairon, Nadicer şi ….Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi.

Da! Nu vă minunaţi, alde Zaharia şi ai lui au făcut-o lată, adică au uimit pe toată asistenţa, ocupând locul 1 pe ţară după codul CAEN, pe indicatorii de cifră de afaceri, profit brut, productivitate şi locul 2 pe ţară la profitabilitate la întreprinderi mari. De bucurie, cică Filimon Marian a coborât de la prezidiu, de lângă premier şi miniştri şi a luat-o în braţe, a pupat-o pe doamna Sandu Viorica, în aplauzele mulţimii prezente. Aşa manifestare de mândrie şi patriotism local mai rar, nu? Felicităm şi noi premiaţii. Bravo!

JAP 7 - noiembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...