logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Marţi, 1 noiembrie 2016, la ora 10.45, l-am sunat pe deputatul Florin Pîslaru pentru a-i transmite sincere condoleanţe pentru greaua dispariţie a numelui său din lista de parlamentari a pesede. N-am apucat. Florinachi e iute de gură şi de picioar, nu doar de mână şi mi-a replicat că astea-s nişte prostii, copilării, că va face o conferinţă de presă şi va explica opiniei publice ce funcţie i-a rezervat partidul. Adică spune că nu, că are ce face şi că important este ca partidul să câştige alegerile, el fiind cel care a mers la preşedintele Nica, acum o lună de zile, pentru a-i cere să nu fie inclus în listele pentru parlament. Că cică nu a vrut să aducă prejudicii partidului, el nedorind să atârne greu, când e atâta de gol! Mi-a mai spus că să trerminăm cu prostiile, partidul nu i-a pregătit nici o funcţie, dar noi îi sugerăm câteva: contry manager la judeţ, director adjunct la Apă Canal, pe o leafă de peste o sută de milioane, în locul lui Fl. Popa, care pleacă deputat să aibă grijă de odraslele care sunt studente în Bucureşti, sau, de ce nu, iarăşi boss la ADP sau Parc de Soft…etc.

Dar, adaugă el, mai vorbim, acum sunt în negocieri cu sindicatele, căci, ştii, eu am una dintre cele mai mari funcţii în Bucureşti, sunt liderul Grupului Parlamentar pesede, acum stau de vorbă cu dl. Hadăr (lider sindicat Alma Mater, n.a.). Salută-l, zic io, că ne ştim, am comunicat pe speţa plagiatului prof. Chirică de la UDJ Galaţi, faţă de care a avut o poziţie radicală şi pertinentă…

Şi gata…atâta a fost, la revedere, vom vedea ce os va avea Pîslaru de lins în următorii patru ani, când, pe cei patru viitori deputaţi de Galaţi ai pesede îi aşteaptă un testament greu de dus, Florinachi anunţând ritos: să dea Dumnezeu ca cei care vin să facă macar în jumătate din cât am făcut eu pentru Galaţi!

 

(G.C.) 4 - noiembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...