logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

Nu acum este momentul să intrăm adânc în Agenţia Imobiliară Potrivitu SRL Galaţi. În această ediţie ne uimim doar cum exploatează el sclavii care prăşesc pe latifundiile unde are plasamentele imobiliare, câştigate cu gura-i avocaţială, provenită din procuratura care nu i s-a Potrivitu chiar ca o brăţară de aur, ministrul Justiţiei de atunci refuzându-i-o.

Petenţii noştri se plâng de multe necazuri şi nevoi pricinuite de tangentele şi secantele cu maestrul. Aceştia nu-l cheamă la bară, nici direct, nici prin vreo instituţie a statului abilitată să tranşeze şi să încadreze penal astfel de fapte. Nu, ei, pur şi simplu, îşi cer salariile restante pe şase luni de zile, care, fără pretenţii de penalităţi, se cifrează la 12.000 de lei. Cam cât onorariul pe care mister GePe îl percepe într-o speţă simplă şi rezolvabilă în două instanţe şi trei mişcări. Deci, maestre, fără ITM-uri şi alte filme imobiliare în care ai rol principal. E simplu şi creştineşte să plăteşti munca prestată de cei care ţi-au rezolvat multe intimităţi fiscale.

În rest, dialog şi la bună vedere.

(G.C.) 19 - octombrie - 2012

3 Responses so far.

  1. danutza spune:

    domnul avocat uita mereu sa-si plateasca angajatii, nu este primul caz. dansul considera ca toata lumea trebuie sa-i faca binevol servicii…….daca plantatia este mare!!!!!!!!!!!!!!!

  2. mihai spune:

    Gabi!!…..de ce nu privesti mai mult la noua ta viata.Nu amesteca rahatul.Aici se vorveste despre neplata unor salarii,munca la negru,etc.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...