logoImpact EST nr. 867 - 23.04.2021

Nu acum este momentul să intrăm adânc în Agenţia Imobiliară Potrivitu SRL Galaţi. În această ediţie ne uimim doar cum exploatează el sclavii care prăşesc pe latifundiile unde are plasamentele imobiliare, câştigate cu gura-i avocaţială, provenită din procuratura care nu i s-a Potrivitu chiar ca o brăţară de aur, ministrul Justiţiei de atunci refuzându-i-o.

Petenţii noştri se plâng de multe necazuri şi nevoi pricinuite de tangentele şi secantele cu maestrul. Aceştia nu-l cheamă la bară, nici direct, nici prin vreo instituţie a statului abilitată să tranşeze şi să încadreze penal astfel de fapte. Nu, ei, pur şi simplu, îşi cer salariile restante pe şase luni de zile, care, fără pretenţii de penalităţi, se cifrează la 12.000 de lei. Cam cât onorariul pe care mister GePe îl percepe într-o speţă simplă şi rezolvabilă în două instanţe şi trei mişcări. Deci, maestre, fără ITM-uri şi alte filme imobiliare în care ai rol principal. E simplu şi creştineşte să plăteşti munca prestată de cei care ţi-au rezolvat multe intimităţi fiscale.

În rest, dialog şi la bună vedere.

(G.C.) 19 - octombrie - 2012

3 Responses so far.

  1. danutza spune:

    domnul avocat uita mereu sa-si plateasca angajatii, nu este primul caz. dansul considera ca toata lumea trebuie sa-i faca binevol servicii…….daca plantatia este mare!!!!!!!!!!!!!!!

  2. mihai spune:

    Gabi!!…..de ce nu privesti mai mult la noua ta viata.Nu amesteca rahatul.Aici se vorveste despre neplata unor salarii,munca la negru,etc.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...