logoImpact EST nr. 853 - 20.01.2021

Indivizii care fac şeptica în oraşul şi judeţul cu acelaşi nume, au pus de-o plesneală imorală dar legală la alegerea pentru consiliul judeţului Galaţi. ALDE şi UNPR şi-au pus în capul listelor „zepelinul”, acea bandă lipicioasă şi toxică menită să atragă şi să omoare muştele. Iată, locomotivele ALDE, Durbacă şi Cristian Dima, sunt pe primele locuri în lista de candidaţi pentru CJG, ca şi în CLM. UNPR e mai a drakului, şi pe lângă zepelinele Chebac, Marius Stan şi Adetin Picu, pac la războiul pentru atragerea muştelor votante şi deputatul Laurenţiu Chirvăsuţă, coordonatorul zonal al UNPR. După cum am scris, Chebac, Stan şi Picu ţin capu la afiş (sic!)şi în listele CLM. Deci, nu politica e curvă, ci cei care devin lefegii prin ea! Decente sunt, însă, listele pesede şi penele, însă ambele înţesate cu consilieri „de profesie”, adică cu câte trei-patru mandate la CV.

 

Costel, sau Tania?

Costel Fotea 656576 Tania Bogdan 569056Funcţie de scorurile obţinute la municipiu şi la judeţ, negocierile vor fi dure, mizele fiind cele două funcţii de viceprimari, cele două de vicepreşedinţi, CEA DE PREŞEDINTE CJ, mai abitir, căci acesta va fi ales prin votul consilierilor, dar şi şefiile comisiilor aducătoare de bani şi influenţă, precum şi cele de directori ai societăţilor CLM şi CJG.

Dacă la nivel central se încearcă un nou USL format din PSD, ALDE şi UNPR, iar asta se va propaga şi în teritoriu cu indicaţie preţioasă, PNL va fi izolat şi perdant pe toată linia, salvarea lui fiind una singură: câştigarea celor două primării, a Galaţiului şi a Tecuciului.

Şi în acest caz ALDE a lui Durbi şi Dima ar pica cel mai în picioare!, putând da şi un vicepreşedinte în CJ.

Dacă tocmelile de la centru vor lăsa libere jocurile din teritoriu, atunci Nica, Dobre şi cu Durbi vor face cărţile cu două pachete deodată, izolându-i pe alde Chebac şi pe Stan – cel dezagreat total de penele, pedele, de Dobre şi de Toader, ca să nu mai zic de pesede. În felul acesta, Costel Fotea, actualul contry manager, va fi sigur preşedinte CJG, iar Tania Bogdan, unul dintre vicepreşedinţi. Nu întrezărim din lista lui ALDE un al doilea posibil vicepreşedinte…

 

Mandate şi ceva averi

Cea mai valoroasă listă de 10 este de departe cea a pesede şi sperăm că înfigerea lui Bacalbaşa în primii 10 nu reprezintă decât mama moartă ţinută în fereastră pentru a-i încasa pensia, sau acelaşi zepelin (muscamor) de care am vorbit.

În urma analizării sondajelor (şi vom vorbi după numărarea voturilor), pesede ar putea lua 10-11 din cele 35 de mandate, penele – 7, ALDE – 4, unepere – 4 şi, posibil, PMP –1- 2.

În lista pesede avem şi unii dintre cei mai bogaţi consilieri (cel puţin prin lefuri).

Iată, Viorica Sandu, ca director economic la Administraţia Pieţelor Agroalimentare, saltă un salariu de aproape o sută de milioane!, adică de 112.649 lei noi pe anul 2014. De, are de achitat un credit de 53.300 de euro, scadent în 2039! Ea deţine o vilă în Galaţi de 370 mp, făcută în 10 ani, un apartament de 58 mp şi o casă de vacanţă în Oituz, de 58 mp şi un superb teren de 1342 mp, cumpărate în 2003.

Contry managerul CJG, importat de Dan Nica de la Tg. Bujor, deţine terenuri intravilan în Galaţi şi Bereşti-Meria, unde are şi o casă de locuit cât un teren!: de 880 mp. Mai are şi un Audi, o leafă de 52.884 lei pe 2014, o soţie lefegiu la Direcţia pentru Protecţia Copilului care a încasat doar 21.000 de lei pentru creştere copil şi un credit de 30.000 de euro, scadent în 2035.

Eheiii, au trecut ani de când nu am mai avut ce scrie despre eminentul Dan-Lilion Gogoncea… acum pensionar de lux, dar care poate fi extrem de util acestei administraţii înnămolite. El a câştigat în 2014 de la CCIA 54.146 de lei, de la Şcoala Română de Afaceri, 32.435 lei, de la CJG, 9.456 lei iar soţia sa, Gabriela, profesoară de PIANISTICĂ la Liceul de Artă, a câştigat, ţineţi-vă bine, 52.814 lei, plus 16.415 lei de la UDJ Galaţi. În total, 1,645 miliarde de lei vechi pentru familia Gogoncea Dan, nu Camel!

Şi acum, priviţi insectarul cu primii zece din listele partidelor parlamentare. Am pus câţiva şi din insectarul pemepe, doar ca să vedeţi că Cătălin Cristache se crede locomotivă, el candidând şi ca primar, dar fiind şi primul în lista CLM.

Aveţi grijă ce vă tot zic din 1992 încoace, votaţi şi cu capul, altfel…COPIII ŞEFILOR VOŞTRI VOR FI ŞEFII COPIILOR VOŞTRI!

 

Lista primilor zece candidaţi

PSD – Costel Fotea, Gigel Istudor, Nicolae-Dobrovici Bacalbaşa, Dan- Lilion Gogoncea, Eugen Zaharia, Viorica Sandu, Liliana Cambanache, Andreea-AnaMaria Naggar, Avram Trandafir şi Cătălin Palade.

PNL – Tania-Iuliana Bogdan, Ion Ştefan, Cătălin Paraschiv, Magdalena Gaiu, Valentin Radu, Sorin Dănăilă, Viorel Cristovici, Nicuşor Ursu, Anghel-Costel Căluean şi Ionică Simbanu.

ALDE – Eugen Durbacă, Cristian Dima, Vasile-Daniel Deaconescu, Gheorghe Dima, Vasile-Daniel Deaconescu, Gheorghe Dima, Florinel Petru Gasparotti, Nataliţa Bucuiană, Ion Garofa, Genica Totolici, Ecaterina-Lidia Şerban şi Dorian-Paul Secuianu.

UNPR – Eugen Chebac, Marius Stan, Laurenţiu Chirvăsuţă, Viorel Bălan, Mitică Sandu, Apostol Picu Roman, Marian Vicleanu, Emil Ţuicu, Sorin Lăcătuşu şi Victor Malinovici.

PMP – Cătălin Cristache, Romulus Lucian Iaru, Adrian Liviu Butunoi, Ionel Stan, Liviu-Ionuţ Melinte…etc.

Gelu CIORICI 21 - mai - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...