logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Dacă ai sau nu treabă, şi o iei la pas prin târg, întâlnindu-te cu unul sau cu altul, dacă intri prin cafenele, te aşezi la o terasă, prin birouri, este imposibil să nu auzi minunea dela Maglavittranslată la noi în bătătură: adică la toţi li s-a înfăţoşat aşa, din senin, o „arătare”, cu trăsăturile feţei identice cu cel ale lui Florinel Pîslaru, iar pe pieptul acestuia, cei smeriţi şi căzuţi în prosternare au jurat că au văzut scris cu roşu – PRIMARUL GALAŢIULUI. Zvonul acesta a făcut înconjurul urbei, cu viteza sunetului punând pe jar populimea Republicuţei. O parte îşi făcea cruce scuipându-şi în sân şi bolborosind „piei Satana”, pe alţii i-a apucat plânsul cu sughiţuri de le-a ieşit ochii în afară ca la melc, alţii se ţineau cu mâna de burtă de atâta râs, iar alţii, câţi or mai fi rămas, înjurau de mama focului, pomenind toţi sfinţii şi apostolii (mama lor de nevrednici declaraţi credincioşi).

Acum, ştiu că şi voi, dragi cititori, o să credeţi că este o glumă proastă, însă e de datoria noastră să vă avertizăm că „somnul raţiunii naşte monştri”. Păi nu a învins el sistemul cu ANI şi incompatibilitatea, păi nu a învins el sistemul cu pseudonimul „Pintea”, aşa că ce mare rahat mai e şi electoratul prostimii gălăţene, pe care l-a fentat de atâtea ori? Are cineva curajul să pună pariu cu noi că dacă vrea, FLORINEL o să şi poată?

 

Pentru cine nu ştie şi nu cunoaşte, omul-deputat-Pâslaru, a ajuns al treilea în ierarhia Camerei Deputaţilor (oho!) şi cel mai bun prieten de nădejde al lui Valeriu Zgonea,  cu care e văzut foarte des, inclusiv servind masa. Asta de când nu mai poate căra geanta lui Nica, din motive geografice.

Titi Chioru 5 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...