logoImpact EST nr. 853 - 21.01.2021

Am avut o discuţie cu senatorul Gh. Saghian, la sediul Partidului România Unită (PRU), situat în complexul „Parfumul Teilor”, fiind curios să aflu cum a eşuat el, dimpreună cu fantasticul său capital electoral, cu tot cu forţa sa organizatorică şi de anduranţă cât China. Am avut surpriza să constat că el crede că nu a pierdut nimic plecând din „cloaca” numită pesede, şi nici acceptând varianta penele, unde ar fi putut eşua răsunător.

Surpriza mea a fost să constat că senatorul nu mai vrea nimic politic pentru sine, fiind conştient că PRU nu va scoate 5%, indiferent de câte voturi va aspira el în judeţ, candidând ca deputat. Desigur, le va lua la mulţi politruci trişti şunca din fasole!

Mandatat de conducerea centrală a PRU ca preşedinte interimar al judeţenei acestui partid, Saghian va forma, creşte şi antrena o echipă de tineri politicieni încât acesteia săi revină la localele din 2020 un scor de măcar 7%. Acum, el a luat judeţul la pas şi dedică fiecărei comune o zi întreagă, expertiza sa în agricultură chiar fiind una redutabilă.

Dar, pe larg vom dialoga cu Gheorghe Saghian între-un promis viitor interviu, pe care l-a tot evitat de când a abandonat pesedeul.

G.C. 30 - septembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...