logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021

Mă adresez mai întâi lui Radu Cosca, cel ce este viceprimarul de acţiuni concrete, căci provine din astfel de domeniu, apoi primarului Marius Stan, care pricepe dar nu intră să alunge satele din „Noul Galaţi”. Iată: de ce pe Bulevardul Coşbuc, singurul drept şi cu patru benzi de circulaţie, cu cele mai late spaţii pentru trotuare, dar fără trotuare, nu circulă nici un fel de maxi-taxi?

De ce strada Tecuci, între Coşbuc şi Intersecţia Fără Rost are trotuare din chirpici? De ce în această fâşie rurală dintre Tecuci-Basarabiei, din Coşbuc până în IFR, unde există un parc, unde Unicom a abandonat fundaţia unui bloc, unde e plin de ruine, depozite şi de debitări de pal şi fier, sunt nevoite să stea CAPTIVE circa 500 de persoane (inclusiv cu copiii de rigoare), plătitoare de taxe şi impozite?

Vă invit pe amândoi în orice seară doriţi, după ora 21,00, să stăm până la 5,00 dimineaţa pe terasa unei mansarde, situată la 33 de metri înălţime să bem un şpriţ, un ceai, un suc, o cafea, facem şi-un grătar, dar să ştiţi, vă avertizez, nu ne

vom vorbi. Nu din cauza lipsei de comunicare pe are a-ţi instaurat-o de la finele anului trecut, ci pentru că nu ne vom auzi neam.

Căci haitele de câini rivale care se sfâşie între ele, amână hăcuiala între ele şi se iau, unite, de tot ce trece prin zonă: om, animal, căruţă cu cai or maşină. Ele apără, lătrând, un vast teritoriu al nimănui: terenurile fostului Unicom, ale fostei unităţi militare şi tot ce este teren viran de jur-împrejurul Registrului Auto Român.

Până atunci, adică până veţi avea vreme să-i puneţi pe puturoşii din subordine să facă un proiect pentru acel parc (UNICOM) neîmprejmuit, plin de şleauri şi drumuri, plin de inşi care-şi spală şi repară maşinile cu muzica dată la maxim, vă asigurăm de toată consideraţia, de a nu ne mai plăti taxele şi impozitele, noi, ăştia cinci sute de inşi.

Gelu CIORICI 26 - mai - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF