logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

Între Crăciun şi Anul Nou multe s-au mai petrecut printre molizii neîmpodobiţi din marea ogradă a Spitalului Militar de Urgenţă Galaţi!
Întâi a dat în clocot doctoreasa Marcela Dragomir, fosta şef Cerber la UPU. Ei i s-au înroşit rezistenţele de la bigudiurile pe care le poartă în cap şi a electrocutat-o pe una dintre asistente. Tanti felcera s-a dovedit a fi bine izolată şi a parat cu brio registrele care zburau spre ea, ceea ce a făcut ca Marcela să fie înlocuită din funcţie cu doctoriţa Ivan.
La Secţia Chirugie a aceluiaşi spital a avut loc o transfuzie cu sânge mai… masculin şi mai tânăr: doctoriţa Cristina Oprea a fost înlocuită la şefia grelei secţii cu chirurgul Sorin Hothazie, căruia îi urăm succes şi să se lase de fumat, dar să nu pună placa cu suma viciilor care ar rămâne constantă!
În aşteptare de şef este Secţia Medicală. Dacă aş fi în locul reumatologului Camelia-Nicoleta Mutică, nu mi-aş da aplecarea spre carte, acumulare ştiinţifică de excepţie, care fac din ea un medic primar reumatolog apreciat, pe o muncă administrativă de uzură. Nuuu, m-aş duce săgeată şi spre o carieră universitară, căci este o ruşine ca Facultatea de Medicină din Galaţi să nu aibă printre cadrele didactice nici un reumatolog.
Iar prof. univ. dr. Aurel Nechita, decanul facultăţii, ştie mai bine cât de necesară este o astfel de disciplină medicală universitară, absolvenţii-rezidenţi de la FMF Galaţi, care aleg această specializare, având de colindat centrele universitare… complete.

(GECO) 19 - ianuarie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...