logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Ehei, oameni buni, ce scriam noi anul trecut? Ce am mai scris şi anul acesta? În legătură cu organizarea parangheliilor de tot felul, cu toate ocaziile, de către onor autorităţile locale şi nu s-a întâmplat NIMIC, ba chiar suspicionăm o „înţelegere” cu renumita Cameră de Conturi a judeţului Galaţi.

Iată, noi, în continuare, o să punem în lumină, nu numai pentru voi, cititorii noştri, dar şi pentru autorităţile cu drept de control, organe, precum şi alţii interesaţi, ultima „lovitură”, ultimul „tun” dat de Stan şi gaşca sa.

Cică, s-a mai inventat o sărbătoare (pe lângă alte zile libere) la care gălăţenii sunt chemaţi să se distreze, săturaţi fiind de atâta muncă şi bunăstare, mama lor de jdemii de şomeri şi de ăştia cu burta goală. Şi, dacă circ şi bal vrem, iată că „Ziua Dunării” e tocmai bună ca pretext să cântăm, să dansăm, să bem, să ne f… Că doar asta ştim să facem, ce importanţă mai are Dunărea pentru autorităţile Primăriei şi Primarului „care este” când în realitate acesta trage să „moară” ca şi oraşul. Albastră ca în valsul de Strauss nu mai este demult, folosită pentru comerţ, transport, mărfuri doar în proporţie de 10% faţă de ce era pe vremea lui Ceaşcă.

Investiţii portuare ceva, acolo, canci! Totul la „Dunărea noastră” este ponosit, părăsit, ruginit, adormit şi învechit.

Păi, în loc să gândim şi să aplicăm strategii de dezvoltare, de a investi, de a crea locuri de muncă, noi aruncăm de aiurea 180.000 de euroi din bugetul şi aşa de căcat al acestui oraş? Ori suntem nebuni, ori nu ne mai facem bine niciodată!

Şi, ca să vedeţi manipulare de acoperire a şmenului de „TIP NOU” al „NOULUI PRIMAR” pentru NOII şi ETERNII fraieriţi gălăţeni, iată ce spun ăştia de la Primărie: „autorităţile sunt convinse că un asemenea festival, menit să promoveze Dunărea şi valorile ei (?!?) poate deveni o atracţie turistică a Galaţiului, care ar avea drept consecinţă dezvoltarea economică a oraşului, crearea de noi locuri de muncă şi, implicit, creşterea încasărilor la bugetul local”. HUO! băi golanilor, ne credeţi handicapaţi mintal pe toţi, chiar ne credeţi dobitoci? În gândirea voastră de „gulere albe” puse doar pe jaf, aţi creat o mixtură cu iz de vomă în care încercaţi şi legaţi distracţia (parangheliile) cu turismul, cu locurile de muncă, cu încasările la buget, de ne doare rău capul. Păi, cu banii ăştia puteam să facem o groază de lucruri stringente atât de necesare populimii şi oraşului acesta rupt în cur. Două spectaculoase focuri de artificii – pentru ce, mă? Ce bucurii ne-aţi adus voi, nouă, gălăţenilor? Demonstraţii gastronomice – pentru cine, mă? Că ai noştri gălăţeni nu au bani nici să plătească apa sau căldura. Un eveniment VIP la bordul unei nave – pentru cine, mă? Ce, merită vreun guşter de acesta, consilier, şef sau alţi rahaţi din politică sau administraţie să se „dea în bărci” pe banii noştri? Spectacole pentru tineri şi nu numai – de ce, mă? Că voi ce grijă aveţi ca aceştia să aibă un viitor, să lucreze în Republicuţa Galaţi, şi nu în Spania, Italia sau oriunde în lume, numai aici nu. Daţi-le şi prezervative la spectacole, pentru că asta se promovează în ţara noastră de către voi, adică CIRC, BÂRFĂ, CURVĂSĂRAIE, SEX, ăstea sunt NOILE valori morale pe care le propovăduiţi.

Şi acum vine şi bomba. Cică, licitaţia de atribuire a organizării serbărilor galante pe pretextul existenţei trecerii Dunării prin poartă, pe la noi, este nimeni alta decât S.C. „Fun Time Production” SRL din Bucureşti.

Eei, aici e aici, pentru că de doi ani de zile nimeni din Galaţi nu mai câştigă nimic, iar despre ăştia de la Bucureşti am aflat din documente originale de la Registrul Comerţului, accesibile oricui, că Bilanţul pe 2013 arată că are creanţe de 503.392 lei, datorii de 1.187.069 lei şi pierderi de 82.782 lei, patron fiind unul parcă cu nume predestinat, Dorian CIUBUC.

Dacă o astfel de firmă are dreptul să participe şi să şi câştige o licitaţie, e treaba autorităţilor, dar nouă ni se pare tare în neregulă şi ca să ne lămurim cerem sprijinul celor în drept.

Alo! Cameră de Conturi, Antifraudă, se aude? Treceţi, bre, la treabă, că de aia vă plătim şi existaţi.

JAP 20 - iunie - 2014

One Response so far.

  1. […] în Impact est, sunt lansate acuzații de „șmen” vizavi de modul în care s-a atribuit organizarea […]

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF