logoImpact EST nr. 880 - 27.07.2021

traian 001Mereu şi mereu ni s-a aruncat în faţă povestea cu modernizarea străzii Traian, între Metro şi strada Brăilei. Dar mai întâi am distrus-o scoţându-i liniile de tramvai apoi cârpind-o grosolan. Marius Stan, încă din mandatul de consilier municipal penele (2008-2012), a tot făcut presiuni cu cea stradă care-l duce fix în breteaua care dă în poarta vilelor sale din Traian Nord. Şi, de gura lui, Dumitru Nicolae a contractat în 2010-2011 un credit de la BRD în valoare de 300 de miliarde de lei vechi, desigur pentru modernizarea străzii Traian. Licitaţia a fost ridicată pe SEAP şi a fost adjudecată de firma bucureşteană Mari Vila, una dintre puţinele care au specialişti în terasamente şi fir de înaltă tensiune pentru tramvaie. Lucrarea nu a început niciodată, banii au fost tocaţi pe alte nimicuri cu parandarăt vioi, iar Mari Vila a fost nevoită să-şi retragă ambasadele din Galaţi, lucrarea modernizare strada Traian fiind dată în subantrepriză unei firme care e mătuşa lui Arcu de Triumf şi cumetrită cu Stan. Patronii Mari Vila şi-au luat 10%, refac liniile de tramvai şi firul de alimentare cu energie electrică şi cam atât.

Cumetria continuă şi cu strada Mihai Bravu, dar poate cu alt credit, căci cu acesta de 100 de milioane de lei contactat de Marius Stan la finele anului 2014, de la BERD, modernizăm, desigur, strada Traian, ce mama mă-sii!

Cam acesta este halul în care se toacă banul public, de pe un mandat pe altul, de pe un credit pus peste altul, numai bun de a pava doar cu intenţii STRADA, nu străzile Galaţiului.

Gelu CIORICI 31 - iulie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...