logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021

Cititorii noştri calificaţi şi bine informaţi ne completează de multe ori articolele acide şi critice care apar în săptămânalul PAMFLETISTIC  Impact-est. Iată, referitor la articolul „Ei au manglit oraşul ca să-şi ţină generaţii întregi în opulenţă”, am primit o serie de informaţii pe care le publicăm pentru o cât mai bună informare a cititorilor.

Aşadar, aflăm că înaintea lui Petrescu, a fost director al Oficiului Judeţean de Turism Galaţi (OJT), chiar Dobre senior, tatăl micului VP Dobre de penele. Desigur, tatăl său a ajuns la mai bine, fix şef peste Gospodăria de Partid. La OJT  nu rezistase pentru că, cică, nu ar fi ştiut să-i jupoaie de vii pe gestionari şi nici nu a dat cu protocoale lungi şi dese în TOVARĂŞI.

Directorul Petrescu l-a şi cununat pe viitorul patron al OJT, Traian Sandu, apoi l-a şi făcut director adjunct. Şi ca să rămână înfipţi în SISTEM, pe unde curgeau bunătăţile interzise populimii lihnite de foame, a avut grijă nea Traian să-şi însoare fratele procuror, Marian Sandu, cu fiica fostului contabil şef al ICS Alimentara. Acum, fostul procuror şef s-a refugiat în avocatură. Dar, dimpreună cu fratele Traian face demersuri pe lângă Pierre Macri să cumpere Grand Hotel, clădire în care funcţionează ca chiriaş Primăria Galaţi, ruşine pentru care am plătit proprietarului, până acum, peste două milioane de euro.

Asta ar fi pentru fraţii Sandu o adevărată revanşă căci la licitaţie, Traian a ratat achiziţionarea Hotelului Faleza, pe care n-a reuşit să-l acapareze prin cuponiadă.

G. Ionescu 7 - martie - 2014

3 Responses so far.

  1. Basil spune:

    Nu este corect s-a asezam in aceeasi ”oala” Dobre cu petrescu .Primul a fost un OM integru ,absolvent ASE ,iar al 2 -lea primise ptr. merite deosebite in constructii o derogare de studii de economist [ ? }.Derogarea era semnata de Aurel Scortaru ,care ceva mai tarziu va primii drept cadou o organizare de ”nunta ca-n povesti” pentru fica.La procuratura locala a fost o vreme cand erau angajati procurori cu recomandari din comertul socialist.Dupa Sandu ,Livia Stanciu nora iordachescu super mafiot METEX,Ghe. Oancea ginerica sef alimentara…Cat despre stapanul gestiunilor din alimentare popa un mare indragostit de scotianul JOHNNIE WALKER ,a plecat dintre noi din cauza ficatului pe care scotianul i-il transformase in pathe’.

  2. Basil spune:

    Oprecizare : dupa OJT Dobre Constantin a fost numit director la IGS .

  3. contra spune:

    Punctati mai la obiect!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...