logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Până la urmă, evenimentele de bun gust, cu ştaif, nu de masă, ci de CASĂ, au devenit o chestiune particulară, partea instituţionalizată plătită din bani publici pentru a le crea fi ind scufundată în propriai menire chiar de către cei ce o şefesc politic. Iată o mostră, în cele ce urmează!
Vinerea trecută, cu promisiunea de a deveni tradiţia fi ecărei zile de vineri, ora 20,00, la Clubul Banker’S de pe strada Tecuci (ăla de la parterul blocului Melcret, în diagonală cu Blocurile Vega de vizavi de Unicom), a avut loc o prezentare de vinuri. Acesta a fost doar pretextul unui adevărat show susţinut de unicul SOMELIER (până acum câteva zile a fost unicul) din ţinut. Intră în scenăă, Silviu Teodoru, supranumit Bobyyy! Dar mai
înainte de asta, proprietarul Clubului BANKER’S, Grig Teodorescu, a ţinut să precizeze că debutul acestui eveniment se vrea tradiţie şi că în fiecare zi de vineri, SOMELIERUL ne va prezenta vinuri şi ne va vorbi despre ele pentru a le iubi astfel încât să învăţăm să le bem. Dar asta face SOMELIERUL BOBY, ne învaţă cum să bem vinurile şi nu în ce cantitate, ci în ce împrejurări culinare.
Vorba lui: păi dacă la nuntă ai sarmale cu carne de vită amestecată cu o carne de porc, ce vin să-ţi mai recomand eu?, eventual un cupaj…
Revenind la show-man-ul Silviu Teodoru, om care vine din presă ca operator imagine la marile şi micile televiziuni şi fotoreporter la marile şi micile ziare, vă mărturisesc faptul că în acea seară am fost mândru să mă număr printre prietenii şi invitaţii lui Boby. Asistenţa, autoselectată, şi nu prin intrarea modică de 30 de lei de persoană, a fost una activă, participativă şi, pe alocuri, cunoscătoare a istoriei viei, vinifi caţiei şi vinurilor. Boby s-a dezlănţuit şi ne-a vorbit despre acest subiect cu măiestrie şi dragoste, dovedindu-se un rafinat cunoscător, aspect care i-a adus nota 10 (zece) din partea profesorului său, avocatul-somelier Sergiu NEDELEA, invitat la eveniment. Aşadar Boby ne-a uimit cu excursul său, surprinzându-ne cu alăturări insolite de istorie şi contemporanitate fi oroasă şi plină de snobi. Seara a fost dedicată vinurilor produse în Crama BUDUREASCA, din regiunea Dealu Mare, dar Boby a ştiut să ne plimbe prin marile podgorii, să ne educe cum se miroase şi gustă vinul şi cum trebuie el băut funcţie de ce mâncăm. Pentru vineri, 5 iulie, ora 20,00, cu doar 30 de lei ca intrare, veţi degusta vin şi show cât cuprinde, mai ales că, iar cu siguranţă (!), Boby va asorta totul în jurul nunţii Robertei Anastase, cea care a avut vin de Dealu Mare, semn că se pricepe mai bine la vin decât la numărat voturi!

Gelu CIORICI 5 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF