logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

liviu-dragnea-premierPrimarul în funcţie poate beneficia de programul „Porţi Deschise” iniţiat de şeful PSD, prin care politicienii rătăcitori şi migratori din UNPR şi PPDD se pot întoarce la PSD. Organizaţia municipală a PSD nu exclude o revenire a Primarului UNPR Marius Stan în PSD, chiar dacă alţi politicieni puternici din PSD au beneficiat, din timp în timp, de programul porţilor trântite în nas.

Revenirea UNPR-iştilor în PSD Galaţi nu va fi atât de facilă cum se vede de la Centru. În această privinţă ticăloşită, ticăloşiţii Florin Popa şi Claudiu Brânzan sunt hotărâţi-nu afirmăm, dar nici nu infirmăm. Înscrierea Primarului UNPR Marius Stan în PSD a fost comentată în ipoteza în care liderul PSD Liviu Dragnea a iniţiat programul preelectoral „Porţi Deschise”, de reînscriere în partid a fugarilor la alte partide. Programul porţilor deschise la PSD Galaţi este confuz, fiind operabilă mai degrabă ordonanţa lui Liviu Dragnea, care permite „migraţia“ fără pierderea funcţiei. Primarul Marius Stan ar putea fi o achiziţie importantă din lotul primarilor trădători, după pierderile de personaje puternice ale organizaţiei PSD Galaţi- Eugen Chebac, Marius Butunoiu şi Gheorghe Saghian, deşi o decizie privind candidatura PSD la Primăria Galaţi a fost deja hotărâtă. Gata, Ionuţ Pucheanu este candidat definitiv şi iremediabil. Până la momentul potrivit. Ce va fi dacă la candidat intră Durbacă? E scos de la formol bufonul Bacalbaşa?De vom supravieţui, vom vedea, dar merită suportat orice?

S.V. 18 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...