logoImpact EST nr. 871 - 16.05.2021

Măi, oameni buni, aşa de vraişte e Primăria lui Stan că nimic nu funcţionează într-o anumită logică sau raţiune de a fiinţa un astfel de stabiliment. Sistem integrat de management, certificare de calitate, comunicare interdepartamentală, operaţionalizarea deciziei şi multe altele lipsesc cu desăvârşire, conducând în mod invariabil la devălmăşia ce tronează în Primărie. Măi, oameni buni, dacă şi Serghei Porumboiu, Preşedintele Ordinului Arhitecţilor, s-a lăsat de toate celea legate de Primărie, scârbit fiind de ceea ce se petrece şi a văzut cu ochii lui, aruncând cu sictir în urbanismul lui Stan, ce să mai spunem?!?
Dar ce să spunem de numărul mare de funcţii de conducere din Primărie (e vorba de directori) care stau neocupate de atâta amar de vreme. Adică eu, Stan, mi-am adus gaşca de prieteni şi neamuri, am adus marfă de import tocmai de la Bucureşti, nevăzuţi şi neauziţi de nimeni, dar tot nu am reuşit să acopăr toată organigrama cu pricina.

Ultima numire (pardon! câştigătoare de concurs) a fost cea a lui madam Vrăbiuţa, fosta şefă de la Evidenţa Populaţiei, ce a realizat rocada cu Bacalum Silviu. Şi ce post a ocupat Vrăbiuţa noastră libera-lă, zglobie la minte şi la trup, gălăgioasă din fire (ca să nu spunem guralivă), ciripitoare, în urechile cât pâlnia ale lui Stan?

Acuma, ce are „sula cu Prefectura”, adică Evidenţa Populaţiei cu Directorul cel mai tare şi mai mare din Primărie sau Vrăbiuţa cu tot ce are în subordine, numai draku’ poate să ştie, că noi şi ca noi alţii, nu pot să priceapă neam.

JAP 3 - aprilie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...