logoImpact EST nr. 899 - 22.01.2022

Uluitor! Pentru 7000 de judecători şi de procurori a fost alocat un buget anual de 5 miliarde de lei, în această fabuloasă sumă intrând şi cheltuielile de funcţionare şi administrare a Justiţiei. Dar, totuşi, suma alocată de Guvern prin viitorul Buget de Stat este, iată, de 15 ori mai mare decât a Ministerului Economiei, de 10 ori mai mare decât bugetul Ministerului Energiei şi de 5 ori mai mare decât bugetul Ministerului pentru Antreprenoriat şi IMM-uri, care girează activitatea a 450.000 de IMM-uri cu peste două milioane de angajaţi!
Magistraţii, care se consideră Dumnezei pe pământ (ce noroc, doar pe pământ!), şi care ne privesc ca pe nişte viermi, ca pe nişte gândaci, au salarii de trei ori mai mari decât al parlamentarilor, asta pentru a-i feri de tentaţii. Ca nu este aşa, vom observa după ce Serviciul de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va intra cum trebuie în pâine.
Tot graţie blogului deputatului Remus Borza, aflăm că procurorul general al PÎCCJ, Augustin Lazăr, are un salariu net de, atenţie, 11.000 de euro!
Ca-n Dumnezeii mă-sii!

(GECO) 18 - ianuarie - 2019

One Response so far.

  1. silviu spune:

    Justiţia văzută la televizor seară de seară este una. Realitatea este puţin diferită. Partea proastă este că politicienii au încălecat ŞI justiţia. Ferească Dumnezeu să ajungi în furcile caudine ale justiţiei. Salarii uriaşe, pensii uriaşe, dar cu jurămîntul de credinţă cum rămîne? N-am crezut că vom apuca astfel de vremuri, vremuri în care toate instituţiile statului sînt călcate în picioare de o şleahtă de parveniţi, instalati în Parlament doar pentru interesul personal. Restul este o minciună gogonată.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...