logoImpact EST nr. 880 - 29.07.2021

Nici un primar nu s-a dovedit capabil să reanimeze cele două cinematografe şi grădina de vară rămase fizic şi juridic în picioare. Şi vorbesc aici despre Grădina de Vară „Central” şi de cinematografele „Flacăra” şi „Dacia”, cele două clădiri aflându-se încă în ograda defunctei RADEF.
Sigur că este de investigat şi situaţia Cinema „Doina”, halită de-alde bingo.
Şi cum străinii ştiu bine că în România funcţionează doar aspiratoarele de bani şi nu investiţiile în producţie, iacătă că în locul fostei fabrici de cuie, sârmă şi lanţuri a răsăit tot un asemenea aspirator de bani, căruia i s-a adăugat un Cinema City.
Cinematograful va avea opt săli 2D şi 3D, complet digitalizate, însumând 1.383 de locuri, ne informează printr-un mail remis redacţiei, Adriana Stanciu PR Manager al RAN Events PR Agency.
Aşadar, din 17 noiembrie, veniţi la film în Galaţi, nu la Brăila, noul multiplex de pe platforma Shopping City Galaţi.
Inaugurarea din week-end se va face cu premiera internaţională „Liga dreptăţii”, urmând ca din 24 noiembrie să puteţi viziona la Cinema City „Crima din Orient Express”, „Mame bune şi nebune-2”, iar din 14 decembrie, avanpremiera filmului „Star wars: Ultimii Jedi”. Finalul de an (din 29) ne va prinde cu filmul „Jumanji: Aventuri în junglă”.
Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa, compania având astfel de multiplexuri în 18 oraşe din ţara noastră.
Iacătă că tot alţii au reuşit să spele ruşinea de pe obrazul unui oraş cu peste 250.000 de locuitori, cu două universităţi şi trei teatre, dar cu aproape zero cinematografe.

(R.I.) 10 - noiembrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...

Valea Mărului, în

În ziua de duminică, 18 iulie 2021, oficialităţile din localitatea ...

FCSB în cădere acc

Fără Steaua, FCSB a devenit de pluton! De la echipa ...

De la Cîţu, citire

Preţul bunurilor de larg consum, ale serviciilor, alimentelor, combustibililor, au ...