logoImpact EST nr. 871 - 17.05.2021

Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România derulează, în perioada octombrie-decembrie 2020, proiectul #Integritate 2020, în cadrul căruia este organizat, ca activitate principală, un concurs cu tematică anticorupție.

Proiectul își propune să stimuleze implicarea cetățenilor, în special a tinerilor, în dezvoltarea unor mesaje educative realizate cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție. Participanții sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil.

Concursul se adresează tuturor cetățenilor români care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii și se desfășoară pe două secțiuni, amatori și profesioniști. Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website https://rofaracoruptie.ro

Mesajul Direcției Generale Anticorupție este de toleranță zero la corupție, iar cetățenii sunt îndemnați să ia atitudine împotriva infracțiunilor de corupție și să le sesizeze ori de câte ori iau la cunoștință despre astfel de fapte, la Call center anticorupție 0800.806.806, sau să se adreseze Serviciului Județean Anticorupție Galați (cu sediul în municipiul Galați, strada Crizantemelor nr. 10 – în incinta Secției 2 Poliție Galați, email galați.dga@mai.gov.ro, fax: 0236/453997)

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE GALAȚI 12 - octombrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...